reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Normalnie zaaplikuj progesteron:) ja zawsze o to pytam i zawsze słyszę ze sobie wyczyszcza;);) to chyba my tylko czujemy dyskomfort ze tam nie będzie tak czysciutko jakbysmy chcialy:p
Aaaa ja miałam być bez luteiny 🧐🧐🧐
Mi dr po prostu wsadziła luteinę „tą poranną” po transferze ;)

A co do ananasa to jeżeli masz podwyższone NK to on nie jest wskazany- niby podnosi ;)

reklama
No no jestem ciekawa jak to wyglada 🤣

Ja to dziś taka mokra jestem w środku ze nie chcą mi te globulki siedzieć na miejscu bo się ślizgają eh te dylematy kobiety przed transferem 🤣
No najpierw aplikuje mojego bejbika potem chwile polerze z ułożonymi nogami jedna na druga a potem mi je tam wkłada :D czyms hehehe nie palcem :D:-p

A ja sobie właśnie kupiłam dzisiaj ebooka Kamila Nowaka (blogojciec): "Idealny rodzic nie istnieje". Miałam kupić to kiedyś, ale potem zapomniałam 😊No i wczoraj obczaiłam, że Kamil też robi akcję na WOŚP. No i wydałam całe 20zl i teraz sobie czytam (zamiast iść spać chociaż padam na pyszczek)😂
Na razie bardzo dobrze się czyta i bardzo życiowa jest ta książka. Naprawdę mądry poradnik o rodzicielstwie bez spiny.

Ja normalnie mam na kartce do transferu napisane,ze bez rannej dawki i lekarz mi o tym tez przypomina. Chyba każdy ma jakieś swoje sposoby.
Ja zawsze biore poranną dawkę w dniu transferu. Mojemu lekarzowi nie przeszkadza, w sumie to transfer mam zwykle w okolicy południa więc nawet nie wiem czy do tego czasu tam jeszcze coś z tej porannej dawki jest.

reklama
Do góry