reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mój M za to mieszał mi zastrzyki, te co są osobno, wydaje mi się że bardziej się tym denerwował niż ja, ale potem nabrał wprawy, a ja gdy go nie było podczas crio i dostałam do zmieszania jeden zastrzyk to normalnie tak się tym przejełąm że ojej - teraz mam taką plastikową końcówkę, która można nałozyć na buteleczkę i zbić główkę fiolki. Ciekawe jakie leki dostanę, czy również trzeba będzie mieszać samemu, mój Luby dopiero dojedzie 27 stycznia

Dlatego zapraszamy do Gdańska:-)
Jakbyś tu zamieszkała, to miałabyś zewsząd pomoc. Przecież masz tutaj tyle pomocnych serc.

reklama
Od 6 dni nie mam moich dni...oj jaka byłaby nadzieje, ze może tym razem się udało. Niestety brak @ jest skutkiem ubocznym brania leków na zniszczenie niezłośliwego. Wczoraj pobrano mi krew a dziś info...niestety nie było jajeczkowania i na razie nie będzie. Proszę brać nadal leki. Zobaczymy pod koniec stycznia co dalej.
Zalamka
Znów oddala mnie życie od naszych Śnieżynek

Dobranoc moje Miśki. Śpijcie dobrze. Jutro nowy dzień i nowe możliwości.
Oby i dla mnie jutro zaświeciło słońce, bo dzisiaj, to burza z piorunami :-( A oczy nadal pełne łez...

293604_483267768385723_1607691185_n.jpg

Lawendowy Sen dziękuje Ci za ciepłe słowa :-) pamiętaj,że marzenia się spełniają, Twoje też się spełni :tak: masz teraz całe grono nowych przyjaciółek,które wspierają Cię myślami, aby jak najszybciej się udało, więc uda się i to wkrótce :tak:

Benle już prawie połowa stycznia, szybko zleci, wiadomo,że organizm potrzebuje czasu na regenaracje sił - i Ty się nie martw, bo już niedługo usłyszysz dobrą wiadomość :-)

lawendowy_sen - piszesz o burzy, a po niej zawsze świeci cudowne słoneczko:tak::tak::tak::tak:
benle -oj lekarstwa potrafią siać spustoszenie w organizmie. Trzymam kciuki &&&&& za szczęśliwy ciąg dalszy...:-)
madzialenak - senność to uroki ciąży, śpij jeśli tego potrzebujesz i wyśpij się na zapas zanim mały rozrabiaka będzie Ci zakłócał Ci nocki ;-);-)

reklama
Hej laseczki trzymajcie kciuki moze uda sie sprzedac dzis auto bo niby ma jakis klient przyjechac ale cos w to nie wierze bo dzwonia i tylko dupe zawracaja.Juz by była jakas gotówka. Musze dzis wszystkie badania emka poukładac w jakas teczke bo mam w notesie wsadzone a czasem sie cos pogubi. Ciekawa jestem jakie teraz beda wyniki czy te witaminy cos dadza.
Niby oligozoospermia nie jest az taka zła i bywa ghorzej ale ja jestem zalamana

Do góry