reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

no wlasnie mialam kiedys badane i wyszlo dobrze, ale teraz tez zrobie pewnie...jutro pojade do tego endo-gina i zobaczymy co on mi doradzi...ale jak tak patrze jakie wy macie perypetie z lekarzami to az sie boje...:sorry:

a ja edit robie do Adus...noz co to za pesymizm!! wez kobieto! jak mozesz teraz sie poddawac, juz tyle przeszlas, ze same przyjemnosci przed toba...najwazniejsze, zeby byl jeden!! ten jeden zupelnie wystarczy a jeszcze jak dotrzyma do 5 dnia tzn ze bedzie silny!! nie mozna sie poddawac...

reklama
Aduś co to ma być za pesymizm:wściekła/y:. proszę mi tu zaraz uśmiech na twarz, łeb do słońca i powtarzaj jak mantrę: mam 6 zarodeczków, wkrótce zostanę mamą!!!!!
Wszystkie trzymamy mocno kciuki za Ciebie i twoje maluszki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& .Musi być dobrze:tak:. trzymaj się i nie poddawaj złym myslą.
Miliaa wprawdzie z tarczycą jak na razie nie miałam kłopotów ale pewnie sa jakieś leki które mozesz brać tak żeby dzieciaczkowi nie zaszkodzić. za Was tez trzymam bardzo mocno żeby wszystko dobrze szło:tak:
.

Gotadora, dziękuje, transfer mam o 12 w sobote a czuję się dziś już dobrze, troche tylko bolą jajniki i to wszystko. Ja tez trzymam za nie kciuki ale nie wiem co to da. A jak twój ból głowy, minął?

Aduś w sobotę w południe moje ❤ jest z Tobą :-) uwierz w maluszki, one dadzą radę :tak:

a co do mojej głowy - to dziękuje, dziś prawie nic nie boli, więc będzie good :-)

Aduś - będzie dobrze :-) U mnie z 18, 12 było prawidłowych, a 8 się zapłodniło. Do piątej doby dotrwały 2 i teraz radośnie kopią mnie od środka:tak: Przesyłamy Ci całą moc pozytywnych fluidków ciążowych. Trzeba mocno wierzyć, że w tej 6 - są Twoje wyczekane maluszki.

Dziewczyny, przepraszam, że nie odpowiadam każdej z osobna, ale jakaś słaba jestem z tych przeżyć - spałam po południu ok. 2 godzin, dzwonił telefon i nawet nie miałam siły wstać i go odebrać, co też mi się nie zdarza.
Trzymam kciuki za Was wszystkie, musi być dobrze, bo pamiętacie, rok 2013 to nasz rok! :) Wszystkie będziemy chodzić z brzuszkami! :)
Ja będę testować po 14 dniach, takie mam zalecenie. Wypada w środę 23.01. Nie wiem, czy wytrzymam, ale takie mam wytyczne.
Aduś - będzie dobrze, głowa do góry! :)

Aduś -na początku stymulacji Cię straszyli, że nie ma pęcherzyków, a okazało się, że tyle wyprodukowałaś. Teraz też będzie dobrze!!!
milliaa- z tego co wiem, to w ciąży podskakuję TSH, bo na początku ciąży dzieciaczek wykorzystuje Twoją tarczycę zanim wytworzy się jego własna. Dlatego tarczyca bardziej obciążona ma mniej hormonów, a wtedy wzrasta TSH, bo to zależniść odwrotna. Dobrze jednak zrobiłaś umawiając się do lekarza.

No i jestem po pierwszym zastrzyku :-) Ale słaba jestem, nie dałam rady :-:)wściekła/y:
Mąż mi musiał zrobić. Ja nie potrafię sama sobie igły wbić :no:

reklama
Dzięki moje forumki że wierzycie :p Onlyone pamietam jak Ty na początku miałaś 3 maluchy bo jeden się podzielił, a w którym dniu miałaś transfer? w drugim ?

Do góry