Właśnie miałam pisać ,że ovitrelle to na pęknięcie jest i ja miałam 24h przed punkcją .Ja miałam podany 20 godzin przed inseminacja .
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Właśnie miałam pisać ,że ovitrelle to na pęknięcie jest i ja miałam 24h przed punkcją .
Mi ovitrelle rozwalił tsh z 1.2 na 0,07
NO TOOOOO ...Ci doooowaliła, Nie martw się .Z taką dawką na 100 -wę nie wpadniesz w nieoznaczalnyDwa dni pół tab 50 czyli 25 rano a trzeciego dnia rano i wieczorem pół .
Ja podnosiłam stopniowo 10tką potem 10/5-ale rozumiem Twoja endo-ja miałam czas.Ona nie
no co ty?!Mi ovitrelle rozwalił tsh z 1.2 na 0,07
Czarna1985
A moze spróbuj jechać do Łodzi? tam sa terminy bo dzis slyszalam ze kilka sie zwolnilo. Ale wyniki tez sa wazne bo przynajmniej cos konkretnego ci powie i zacznie dzialacOdpisali. Że jest im przykro. I że mogę zapisać się do Łodzi. I kiedy będą zapisy u nich na marzec. I to tyle. Dobrze, że nie miałam zbyt wielkich nadziei. Whatever. W sumie dobrze ze napisałam. Lepiej spróbować niż nie. Będę polować na wizytę jak będę mieć wyniki. Na razie dam sobie spokój.
Aaa, to w sumie też spoko opcjaJa mam enel med i dzwoniłam do nich . Mogę mieć skierowanie obojętnie od kogo ale zeby było . Nawet jak to jest lekarz który nie jest z nimi związany w żaden sposób . Ale muszę zrobić w labo które ma z nimi umowę .
Aneczka85_01
NO TOOOOO ...Ci doooowaliła, Nie martw się .Z taką dawką na 100 -wę nie wpadniesz w nieoznaczalny
Ja podnosiłam stopniowo 10tką potem 10/5-ale rozumiem Twoja endo-ja miałam czas.Ona nie[emoji23][emoji23][emoji23]
Ale to nie jest duża dawka , thyrosan 50 to jak thyrozol 5 [emoji23][emoji23][emoji23]
Aneczka85_01
Aaa, to w sumie też spoko opcja [emoji6]
No i jutro poproszę ładnie lekarza by dał skierowanie na milion badań [emoji23]
Aduś16
reklama
Może i takovitrelle jest raczej na pęknięcie pęcherzyka,jeśli mnie pamięć nie myli
Podziel się: