reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

KIR tylko kobieta a partner HLA-C - za oba 620 ale można sam KIR zrobić chyba 380 bo jak KIR bx to HLA-C nie ma znaczenia
No ja to nazywam kirami-sorki nie znam tak fachowo nazewnictwa-NIE JESTEM TAK OBCYKANA jak Ty 😘 -z kurierem i wysyłką wychodzi coś pod tysiąc złotych -liczyłam, a Paśnik mi zlecił badanie moje i Męza ,więc pewno u @mary.m też by chciał od Chłopa

reklama
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Aparatka!!!! ale się uśmiałam[emoji23][emoji23][emoji23] dobrze,że przez okno nam nie wypadłaś Cholero!!!![emoji8][emoji8][emoji8]

No z łóżka raczej bym nie wypadła przez okno [emoji23] otworzyłam je w razie jakby mi było słabo [emoji23][emoji23][emoji23] zeby powietrze było zimne , ot tak się przygotowalam na wypadek omdlenia [emoji23][emoji23][emoji23] jutro powtórka z rozrywki

Ja mam ubezpieczenie w PZU i tam skierowanie może wystawić dowolny lekarz ale tylko z tych placówek które są w ich wykazie.

Ja mam enel med i dzwoniłam do nich . Mogę mieć skierowanie obojętnie od kogo ale zeby było . Nawet jak to jest lekarz który nie jest z nimi związany w żaden sposób . Ale muszę zrobić w labo które ma z nimi umowę .

No z łóżka raczej bym nie wypadła przez okno [emoji23] otworzyłam je w razie jakby mi było słabo [emoji23][emoji23][emoji23] zeby powietrze było zimne , ot tak się przygotowalam na wypadek omdlenia [emoji23][emoji23][emoji23] jutro powtórka z rozrywki
Ja tak się cykałam sama ....dajże spokój!!!😂😂:errr::errr::errr: jak miałam zrobić pierwszy zastrzyk do stymulacji,to przebiłam palca na wyyyylot:o:o:o:o zmarnowałam całe dwa zastrzyki...Mąż wchodzi do domu,ja w płaczu,w kuchni peełno krwi:szok::szok::szok: palec opuchnięty i sinnnny a ja sie dre na Niego:"Co tak póżnoooo-przez Ciebie nie podam dawki w punkt i jajca nie urosną🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Dziewczyny, nie ogarniam tego wyniku biocenozy. Jest prawidłowy czy nie?
IMG_20200108_192552542_HDR~2.jpeg

Załączniki

• IMG_20200108_192552542_HDR~2.jpeg
    IMG_20200108_192552542_HDR~2.jpeg
    56,4 KB · Wyświetleń: 32
Ja tak się cykałam sama ....dajże spokój!!![emoji23][emoji23]:errr::errr::errr: jak miałam zrobić pierwszy zastrzyk do stymulacji,to przebiłam palca na wyyyylot:o:o:o:o zmarnowałam całe dwa zastrzyki...Mąż wchodzi do domu,ja w płaczu,w kuchni peełno krwi:szok::szok::szok: palec opuchnięty i sinnnny a ja sie dre na Niego:"Co tak póżnoooo-przez Ciebie nie podam dawki w punkt i jajca nie urosną🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ty to dopiero aparatka jesteś [emoji23][emoji23][emoji23] aż się popłakałam ze śmiechu [emoji23][emoji23][emoji23]

Byłam u endo i mnie nastraszyla stara baba [emoji23] robiłam badania tydzień temu po 1 zastrzyku ze stymulacji i tsh 0,59 ft4 14,38 a ona mówi ze stymulacja wpędza mnie w nadczynność i czy lekarz w klinice wie ze mam gravesa . Tak mnie wkurwila ze jej powiedziałam ze to ona mnie w ta nadczynność wprowadza bo co 2-3 tyg mam wizytę u niej i ciagle są mega opóźnienia po 2-3 godziny i ze wynik z krwi jeszcze nie jest po stymulacji . W piątek mam zamiar zrobić bo ostatnia dawkę podam to wyniki będą więcej pokazywać . Co w przypadku jak tsh wejdzie w nadczynność ? Do punkcji usypiają ? Przecież nawet różne zabiegi są odwołane jak jest nadczynność ;( kolejne zmartwienie moje

Ty to dopiero aparatka jesteś [emoji23][emoji23][emoji23] aż się popłakałam ze śmiechu [emoji23][emoji23][emoji23]

Byłam u endo i mnie nastraszyla stara baba [emoji23] robiłam badania tydzień temu po 1 zastrzyku ze stymulacji i tsh 0,59 ft4 14,38 a ona mówi ze stymulacja wpędza mnie w nadczynność i czy lekarz w klinice wie ze mam gravesa . Tak mnie wkurwila ze jej powiedziałam ze to ona mnie w ta nadczynność wprowadza bo co 2-3 tyg mam wizytę u niej i ciagle są mega opóźnienia po 2-3 godziny i ze wynik z krwi jeszcze nie jest po stymulacji . W piątek mam zamiar zrobić bo ostatnia dawkę podam to wyniki będą więcej pokazywać . Co w przypadku jak tsh wejdzie w nadczynność ? Do punkcji usypiają ? Przecież nawet różne zabiegi są odwołane jak jest nadczynność ;( kolejne zmartwienie moje
0,59 to nie jest taki zły wynik.
Wiem co mówię - też mam gravesa 😑😑😑i nadczynność. Nie uśpią jak spadnie Ci do nie oznaczał ego, czyli jak ja miałam 0.005,to anestezjolog odesłał mnie ze szpitala. Bał się przełomu tarczycowego. Ale spokojnie myślę, że u Ciebie będzie oki😘miej pod kontrolą cały czas!

A 'propos aparatki.
Musiałam Ginowi powiedzieć o całej sytuacji, bo do takich leków wydanych "dodatkowo, muszą pisać uzasadnienie. No więc mówię Mu, jak było a On w śmiech do łez-i w te słowa do mnie:nooooo nieee tego proszę pani to ja chyba nie napiszę 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

reklama
Do góry