reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

KIR tylko kobieta a partner HLA-C - za oba 620 ale można sam KIR zrobić chyba 380 bo jak KIR bx to HLA-C nie ma znaczenia
No ja to nazywam kirami-sorki nie znam tak fachowo nazewnictwa-NIE JESTEM TAK OBCYKANA jak Ty 😘 -z kurierem i wysyłką wychodzi coś pod tysiąc złotych -liczyłam, a Paśnik mi zlecił badanie moje i Męza ,więc pewno u @mary.m też by chciał od Chłopa

reklama
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Aparatka!!!! ale się uśmiałam[emoji23][emoji23][emoji23] dobrze,że przez okno nam nie wypadłaś Cholero!!!![emoji8][emoji8][emoji8]

No z łóżka raczej bym nie wypadła przez okno [emoji23] otworzyłam je w razie jakby mi było słabo [emoji23][emoji23][emoji23] zeby powietrze było zimne , ot tak się przygotowalam na wypadek omdlenia [emoji23][emoji23][emoji23] jutro powtórka z rozrywki

Ja mam ubezpieczenie w PZU i tam skierowanie może wystawić dowolny lekarz ale tylko z tych placówek które są w ich wykazie.

Ja mam enel med i dzwoniłam do nich . Mogę mieć skierowanie obojętnie od kogo ale zeby było . Nawet jak to jest lekarz który nie jest z nimi związany w żaden sposób . Ale muszę zrobić w labo które ma z nimi umowę .

No z łóżka raczej bym nie wypadła przez okno [emoji23] otworzyłam je w razie jakby mi było słabo [emoji23][emoji23][emoji23] zeby powietrze było zimne , ot tak się przygotowalam na wypadek omdlenia [emoji23][emoji23][emoji23] jutro powtórka z rozrywki
Ja tak się cykałam sama ....dajże spokój!!!😂😂:errr::errr::errr: jak miałam zrobić pierwszy zastrzyk do stymulacji,to przebiłam palca na wyyyylot:o:o:o:o zmarnowałam całe dwa zastrzyki...Mąż wchodzi do domu,ja w płaczu,w kuchni peełno krwi:szok::szok::szok: palec opuchnięty i sinnnny a ja sie dre na Niego:"Co tak póżnoooo-przez Ciebie nie podam dawki w punkt i jajca nie urosną🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Dziewczyny, nie ogarniam tego wyniku biocenozy. Jest prawidłowy czy nie?
IMG_20200108_192552542_HDR~2.jpeg

Załączniki

• IMG_20200108_192552542_HDR~2.jpeg
    IMG_20200108_192552542_HDR~2.jpeg
    56,4 KB · Wyświetleń: 35
Ja tak się cykałam sama ....dajże spokój!!![emoji23][emoji23]:errr::errr::errr: jak miałam zrobić pierwszy zastrzyk do stymulacji,to przebiłam palca na wyyyylot:o:o:o:o zmarnowałam całe dwa zastrzyki...Mąż wchodzi do domu,ja w płaczu,w kuchni peełno krwi:szok::szok::szok: palec opuchnięty i sinnnny a ja sie dre na Niego:"Co tak póżnoooo-przez Ciebie nie podam dawki w punkt i jajca nie urosną🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ty to dopiero aparatka jesteś [emoji23][emoji23][emoji23] aż się popłakałam ze śmiechu [emoji23][emoji23][emoji23]

Byłam u endo i mnie nastraszyla stara baba [emoji23] robiłam badania tydzień temu po 1 zastrzyku ze stymulacji i tsh 0,59 ft4 14,38 a ona mówi ze stymulacja wpędza mnie w nadczynność i czy lekarz w klinice wie ze mam gravesa . Tak mnie wkurwila ze jej powiedziałam ze to ona mnie w ta nadczynność wprowadza bo co 2-3 tyg mam wizytę u niej i ciagle są mega opóźnienia po 2-3 godziny i ze wynik z krwi jeszcze nie jest po stymulacji . W piątek mam zamiar zrobić bo ostatnia dawkę podam to wyniki będą więcej pokazywać . Co w przypadku jak tsh wejdzie w nadczynność ? Do punkcji usypiają ? Przecież nawet różne zabiegi są odwołane jak jest nadczynność ;( kolejne zmartwienie moje

Ty to dopiero aparatka jesteś [emoji23][emoji23][emoji23] aż się popłakałam ze śmiechu [emoji23][emoji23][emoji23]

Byłam u endo i mnie nastraszyla stara baba [emoji23] robiłam badania tydzień temu po 1 zastrzyku ze stymulacji i tsh 0,59 ft4 14,38 a ona mówi ze stymulacja wpędza mnie w nadczynność i czy lekarz w klinice wie ze mam gravesa . Tak mnie wkurwila ze jej powiedziałam ze to ona mnie w ta nadczynność wprowadza bo co 2-3 tyg mam wizytę u niej i ciagle są mega opóźnienia po 2-3 godziny i ze wynik z krwi jeszcze nie jest po stymulacji . W piątek mam zamiar zrobić bo ostatnia dawkę podam to wyniki będą więcej pokazywać . Co w przypadku jak tsh wejdzie w nadczynność ? Do punkcji usypiają ? Przecież nawet różne zabiegi są odwołane jak jest nadczynność ;( kolejne zmartwienie moje
0,59 to nie jest taki zły wynik.
Wiem co mówię - też mam gravesa 😑😑😑i nadczynność. Nie uśpią jak spadnie Ci do nie oznaczał ego, czyli jak ja miałam 0.005,to anestezjolog odesłał mnie ze szpitala. Bał się przełomu tarczycowego. Ale spokojnie myślę, że u Ciebie będzie oki😘miej pod kontrolą cały czas!

A 'propos aparatki.
Musiałam Ginowi powiedzieć o całej sytuacji, bo do takich leków wydanych "dodatkowo, muszą pisać uzasadnienie. No więc mówię Mu, jak było a On w śmiech do łez-i w te słowa do mnie:nooooo nieee tego proszę pani to ja chyba nie napiszę 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

reklama
Do góry