reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

0,59 to nie jest taki zły wynik.
Wiem co mówię - też mam gravesa [emoji58][emoji58][emoji58]i nadczynność. Nie uśpią jak spadnie Ci do nie oznaczał ego, czyli jak ja miałam 0.005,to anestezjolog odesłał mnie ze szpitala. Bał się przełomu tarczycowego. Ale spokojnie myślę, że u Ciebie będzie oki[emoji8]miej pod kontrolą cały czas!

A 'propos aparatki.
Musiałam Ginowi powiedzieć o całej sytuacji, bo do takich leków wydanych "dodatkowo, muszą pisać uzasadnienie. No więc mówię Mu, jak było a On w śmiech do łez-i w te słowa do mnie:nooooo nieee tego proszę pani to ja chyba nie napiszę 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 no właśnie chciałam pytać jak zdobyłaś nowe zastrzyki .

W piątek powtórzę badania zeby mieć aktualny wynik do punkcji. A co jak wpadnę w nieoznaczalne ? Nie zrobią punkcji ? Czy na żywca ? [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
🤣🤣🤣 no właśnie chciałam pytać jak zdobyłaś nowe zastrzyki .

W piątek powtórzę badania zeby mieć aktualny wynik do punkcji. A co jak wpadnę w nieoznaczalne ? Nie zrobią punkcji ? Czy na żywca ? [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie wpadniesz-to po pierwsze.Masz pod kontrolą,jakby co dzwoń do tej swojej endo,niech coś wymyśli.Poza tym do punkcji to jest taka mini,mini narkoza-20 min i po ptokach;););)

Nie wpadniesz-to po pierwsze.Masz pod kontrolą,jakby co dzwoń do tej swojej endo,niech coś wymyśli.Poza tym do punkcji to jest taka mini,mini narkoza-20 min i po ptokach;););)

Ja jej powiedziałam ze w piątek popołudniu będzie wynik . Rozpisała mi thyrosan do tych wyników i do wyników jak będą niższe . Ona więcej we mnie stresu powoduje niż ivf [emoji23]

reklama
Do góry