Czarna1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no cios ty. Ja ma dwa kundelki. Jak Twojego zobaczylam to musialam przepatrzecAle slodziak to twoj?
No naprawde zauroczyłas mnie psiną. Jak ma na imie?
Shogun i ma 12 latNo naprawde zauroczyłas mnie psiną. Jak ma na imie?
Ja jestem psiara kocham wszystkie psy. Wrzuć fotki swoich pupiliNie no cios ty. Ja ma dwa kundelki. Jak Twojego zobaczylam to musialam przepatrzec
Shogun i ma 12 lat
Dziewczyny mam pytanieDużo przezroczystego śluzu jest ok. Co prawda u mnie nie było tak od razu go dużo, dopiero po kilku dniach, ale wg mnie spoko.
Kochane jestem w 28 tygodniu ciąży. Mam cukrzycę ciążową a co za tym idzie dietę. Powiedzcie mi czy można sprawdzić w jakiś sposób czy dziecko jest najedzone??Ja jestem psiara kocham wszystkie psy. Wrzuć fotki swoich pupili
To są moje cudaki Wstyd sie przyznac ale spią razem z nami w pościeli... Niunia tylko na posłanku w swoim kocyku a i tak w nocy nas popycha pyszczkiem, zeby jej kołdre otworzyć Prosze nie osadzajcie mnie. Poprostu tacy jestesmy w nich zakochani