reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Przestań, jak lubisz z nimi spać to spoko, ja z kotami też śpię. W nogach dziadygi zawsze leżą.
Pieski sliczniutkie są [emoji7]
To są moje cudaki :) Wstyd sie przyznac ale spią razem z nami w pościeli... Niunia tylko na posłanku w swoim kocyku a i tak w nocy nas popycha pyszczkiem, zeby jej kołdre otworzyć :-D Prosze nie osadzajcie mnie. Poprostu tacy jestesmy w nich zakochani :)

reklama
To są moje cudaki :) Wstyd sie przyznac ale spią razem z nami w pościeli... Niunia tylko na posłanku w swoim kocyku a i tak w nocy nas popycha pyszczkiem, zeby jej kołdre otworzyć :-D Prosze nie osadzajcie mnie. Poprostu tacy jestesmy w nich zakochani :)
Kochana nie przejmuj się. Nasz tez spi z nami 🥰 nasi znajomi twierdza ze mamy pierd...ca na punkcie shoguna. A to jest wlasnie miłość ❤
Witaj w klubie psich mamusiek🥰

No to jak się ujawniacie to i ja mała Kasia jestem zgaduj zgadula ile lat ma ta dziewczyna :)

Załączniki

• 20190303_174559.jpg
    20190303_174559.jpg
    190,3 KB · Wyświetleń: 120
Cześć.
Jestem nową i pierwszy raz korzystam z forum. Wasze czytam okresowo od jakiegoś czasu A dziś poczułam że sama nie dam już rady więc piszę.
Ja również staram się o ciążę już od prawie 3 lat. Teraz 19.12 przystąpiliśmy do in vitro pierwszy raz.
Oczywiście wcześniej zaliczyliśmy wszystkie pozostałe etapy bez efektu. Były tylko duże nadzieję i jeszcze większe załamania.
2.01 robiłam hcg które wyszło 93 dziś powtórzyła i jest praktycznie 0.
Nie mam siły czuje się załamana i szukam wsparcia u osób które będą potrafiły to wszystko zrozumieć.

Bardzo mi przykro ze musisz przez
To przechodzic...
To trudna droga i kazda z nas tutaj to doskonale rozumie...
Powiedz jakie mialas przyczyny - czy z badan cos wyniklo poza wodniakiem jajowodu?
Jakie mieliscie robione badania? Moze cos podpowiemy wspolnymi silami...
Poza tym transferem mialas juz kiedys pozytywna bete?

No i zycze Ci duzo sily... pewne jest to ze jestes juz blizej konca niz Ci sie wydaje[emoji173]️ zarodek sie zaimplantowal a wierz mi ze mimo wszystko to juz jakas informacja..
Nie poddawaj sie!!

reklama
Do góry