Tak była dwójeczka i rośnie tak jakby dwa się zaczepily Jutro mam wizytę w klinice i zobaczymy co doktor na toWow!!! Ale przyrost!! Miałaś dwa podane?? To wygląda jakby oba zostały
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Trzymam kciukiDziewczyny proszę trzymajcie jutro za mnie mocno kciuki jutro ok godz 9:30 mam trzeci transfer mam nadzieje, że będzie to szczęśliwy transfer
Liliana87
Kochana, leci ślad jeszcze po niej jest ale jest dobrze dzis mam polknać estrofem, jutro rano tez A od wieczora już dopochwowo nastepna wizyta w 15dc czyli 14.01 @bazylia128 mozesz kochana dopisać dziękujęMam nadzieje ze właśnie leci i będziesz mogła startować! [emoji8] trzymam kciuki!!!! [emoji846]
Ogólnie lekarz powiedzial, ze z naszymi wynikami i żarodkami mamy 60% szans i mozna powiedziec,że statystycznie moglam miec pecha.. Może się udać, albo nie.. poza tym 18 grudnia skończyły się moje badania (waznosc) i znow musze porobić te wszystkie chlamydie, toxo, hivy i te sprawy..
Liliana87
Bardzo miły i sympatyczny, choc wizyta ekspresowo.. Pani poprosiła nas o przyjazd na 17.. byliśmy w drodze. Maz został bohaterem w aucie i w klinice bylismy równo o 17! Pani nas wpisała ale zapomniała dr powiadomić A on pil sobie kawulkę przepraszał nas haha.@Liliana87 za moment masz wizyte. Ciekawe czy dr Czech Ci podpasi Mocne [emoji110][emoji110][emoji110] niech Cie doktorek pozytywnie zaskoczy [emoji173]
Odniosłam wrażenie, ze nie chce sie się dr Śliw. Wtrącać. Nie zaproponował niczego nowego, zabrał wynik histwro i powiedział,ze nie widzi przeciwskazan do następnego podejścia. Życzył powodzenia
Liliana87
[emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczyny właśnie pojawił się na stronie wynik Sanco, dla przypomnienia na badaniu prenatalnym źle wyszedł mi test Pappa, a ściślej biochemia, USG było w porządku. Miałam ryzyko skorygowane 1:129 dla ZD. Wg Sanco wynik prawidłowy dla chromosomów 21, 13 i 18, wszystko na ponad 99,99%[emoji3526]Boże tak się cieszę [emoji3531] Amiopunkcja dałaby 100% pewność ale jednak za bardzo się bałam o dziecko...mam nadzieję że ten cały Sanco jest wystarczająco wiarygodny?[emoji6]
bazylia128
Ja i Lukasz tez robimy wszystkie...Kochana, leci ślad jeszcze po niej jest ale jest dobrze dzis mam polknać estrofem, jutro rano tez A od wieczora już dopochwowo nastepna wizyta w 15dc czyli 14.01 @bazylia128 mozesz kochana dopisać dziękuję
Ogólnie lekarz powiedzial, ze z naszymi wynikami i żarodkami mamy 60% szans i mozna powiedziec,że statystycznie moglam miec pecha.. Może się udać, albo nie.. poza tym 18 grudnia skończyły się moje badania (waznosc) i znow musze porobić te wszystkie chlamydie, toxo, hivy i te sprawy..
bazylia128
No i dobrze Czyli ten cykl jest Twój ?Bardzo miły i sympatyczny, choc wizyta ekspresowo.. Pani poprosiła nas o przyjazd na 17.. byliśmy w drodze. Maz został bohaterem w aucie i w klinice bylismy równo o 17! Pani nas wpisała ale zapomniała dr powiadomić A on pil sobie kawulkę przepraszał nas haha.
Odniosłam wrażenie, ze nie chce sie się dr Śliw. Wtrącać. Nie zaproponował niczego nowego, zabrał wynik histwro i powiedział,ze nie widzi przeciwskazan do następnego podejścia. Życzył powodzenia
Artemida90
Kochana, leci ślad jeszcze po niej jest ale jest dobrze dzis mam polknać estrofem, jutro rano tez A od wieczora już dopochwowo nastepna wizyta w 15dc czyli 14.01 @bazylia128 mozesz kochana dopisać dziękuję
Idziemy łeb w łeb ja mam 10 stycznia usg przed crio [emoji9]u mnie będzie 11dc
Liliana87
Kurde, mi nic nie mówił,że małż ma robić... aaa, bo mamy przecież mrozaczki.. [emoji2272]Ja i Lukasz tez robimy wszystkie...
reklama
Liliana87
Jej, jak ja bym chciała...No i dobrze Czyli ten cykl jest Twój ?
Podziel się: