reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki zmieniłam profil - byłam Natalia37 a teraz jak widać [emoji23] To ta panikara która się bała, że jej beta jest za niska a okazało się, że pięknie urosła [emoji23][emoji7][emoji7][emoji7] Ja też mam usg 10 stycznia i liczę, że już zobaczę swoje maleństwo [emoji3059][emoji173]

Witajcie dziewczyny! Pozdrawiam wszystkie forumowe koleżanki, przyszłe mamusie🤰🏼, te nadal czekające na cud ✊✊ i te szczęściary które już tulisiają swoje maleństwa 🤱❤️ . Wszystkim Wam życzę samych radosnych chwil w tym Nowym Roku, niech się spełnią marzenia i niech moc będzie z Wami/ Nami ✊✊✊. Ja tu stara forumowiczka, chwilowo podczytująca zza krzaczorów i cierpliwie czekająca na swój właściwy moment. U mnie „ właściwy” moment oznacza odpowiednie endometrium co od prawie roku jest ciężkie do wyhodowania 😕😕 . Mamy 5 mrozaczków, które czekają na swoją szansę. Dzisiaj kolejne usg w 6 dc, wlewy, tabsy, witaminki, akupunktura itd ..... Walczymy!!!!! Dziewczynki , które były tu kiedyś ze mną, wspierały i szczęśliwie zostały już mamusiami 😍😍albo walczą zza krzaków 😁😁 dajcie znać co u Was @Dgd @dżoasia @annemarie @Sol @Kurcia @redferrari @Olk@24 @Majaaa @JoannaRak @Biedroneczka83 @Gotart @Mieciu85 @sunrisea @Pat1980ka @Akatombo @Forget-me-not...
Trzymam kciukaski za pozostałe fajne tu laski, króre udzielają się 😁😁zawsze fajnie Was podczytywać bo dużo się tu dzieje i atmosfera git!!

Kurde, mi nic nie mówił,że małż ma robić... aaa, bo mamy przecież mrozaczki.. [emoji2272]
A no tak przy mrozaczkach chyba nie trzeba. Ja z Łukaszem podchodzac do nowej stymulacji musze zrobic wszystkie zakazne plus te AMH i FSH, plus czystosc pochwy i morfologie. W umie koszt samych badan okolo 1000 zł a i tak je robie w miejscowym labo bo w klinice duzo drozej. Juz nie wspomne ze jak mialam mrozaki to i tak musialam JA bez Łukasza powtarzac czystosc, zakazne i nawet bez sensu grupe krwi. Bo to wszytsko ma waznosc chyba tylko trzy miesiace.

reklama
Do góry