reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki kochane, mam pytanie do tych co szły sztucznym cyklem. Od wczoraj biorę estradiol a mam tyle płodnego śluzu ze wydaje się jakbym miałam więcej śluzu niż okresu - to normalne?
Mnie po estrofemie głowa bolała a brałaam dopochwowo. Po to sie stosuje estofem w cyklu szczucznym zeby wywolac troche sluzu. Ogolnie estrofem jest dla kobiet z menopauza, wysuszonych 😍 👍Takze taki objaw u mojego lekarza byl u mnie jak najbardziej poządany. Nie martw sie :biggrin2:

reklama
ja tez sie boje ze jak zaczne badac to dopiero mi na wychodzi baboli. Juz tak myslalam ze na 100 % mam Kir AA :) Tobie to napewno sie uda :) Dlaczego tak ciezko czasami jest uwierzyc w czyjes szczescie niz swoje :)
Juesuuu na odwrot czyli łatwo uwierzyc w czyjes szcescie niz w sowje. PRZEPRASZAM to zmecznie. Ide bo nie chce przegapic tej przyjemnej chwili kiedy chce mi sie spac. A ogladamy Rocky2

I to ja kilka lat temu sczesliwa i nieswiadoma problemow. Stare zdjecie wtedy bylam prawie gruba a Łukasz bardze chce zebym przytyła :) Tak sobie jeszcze wspominamy i ogladamy jak bylismy na woodstocku :)

Załączniki

• 30270c20a6.jpeg
    30270c20a6.jpeg
    76 KB · Wyświetleń: 173
Tak. przeszdl ten moment bo musialam dopatrzyc jak Rocky biegnie i mu wszyscy pomagaja :) To mnie wzrusza. JA ogolnie jestem bardzo ekspresyjną osobą - hmm a moze tu sie cos dzieje? Jak pracuje to daje z siebie wsyztko - ale raklama co? ( bedac pod musztra woja nauczylam sie dyscypliny), jak sie smieje to obok mnie ososby tez sie smieja, a ja kocham sie smiac ale tak wiecie gdzie grdyka chodzi ;), jak mysle to alo masuje skronie albo podbrodek i mysle przy czym przeklinam nieswiadomie. Jak sikam to nuce, Jak biegam to malo orgazmu nie dostane (zrozumieja tylko doswiadczeni), jak swieta to przemowy moje :) A przy tym staram sie byc cicha i skromna.

reklama
Do góry