reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki kochane, mam pytanie do tych co szły sztucznym cyklem. Od wczoraj biorę estradiol a mam tyle płodnego śluzu ze wydaje się jakbym miałam więcej śluzu niż okresu - to normalne?
Mnie po estrofemie głowa bolała a brałaam dopochwowo. Po to sie stosuje estofem w cyklu szczucznym zeby wywolac troche sluzu. Ogolnie estrofem jest dla kobiet z menopauza, wysuszonych 😍 👍Takze taki objaw u mojego lekarza byl u mnie jak najbardziej poządany. Nie martw sie :biggrin2:

reklama
ja tez sie boje ze jak zaczne badac to dopiero mi na wychodzi baboli. Juz tak myslalam ze na 100 % mam Kir AA :) Tobie to napewno sie uda :) Dlaczego tak ciezko czasami jest uwierzyc w czyjes szczescie niz swoje :)
Juesuuu na odwrot czyli łatwo uwierzyc w czyjes szcescie niz w sowje. PRZEPRASZAM to zmecznie. Ide bo nie chce przegapic tej przyjemnej chwili kiedy chce mi sie spac. A ogladamy Rocky2

I to ja kilka lat temu sczesliwa i nieswiadoma problemow. Stare zdjecie wtedy bylam prawie gruba a Łukasz bardze chce zebym przytyła :) Tak sobie jeszcze wspominamy i ogladamy jak bylismy na woodstocku :)

Załączniki

• 30270c20a6.jpeg
    30270c20a6.jpeg
    76 KB · Wyświetleń: 171
Tak. przeszdl ten moment bo musialam dopatrzyc jak Rocky biegnie i mu wszyscy pomagaja :) To mnie wzrusza. JA ogolnie jestem bardzo ekspresyjną osobą - hmm a moze tu sie cos dzieje? Jak pracuje to daje z siebie wsyztko - ale raklama co? ( bedac pod musztra woja nauczylam sie dyscypliny), jak sie smieje to obok mnie ososby tez sie smieja, a ja kocham sie smiac ale tak wiecie gdzie grdyka chodzi ;), jak mysle to alo masuje skronie albo podbrodek i mysle przy czym przeklinam nieswiadomie. Jak sikam to nuce, Jak biegam to malo orgazmu nie dostane (zrozumieja tylko doswiadczeni), jak swieta to przemowy moje :) A przy tym staram sie byc cicha i skromna.

reklama
Do góry