Lawendowy sen Leczę się w Artemidzie w Białymstoku. Polecił mi ich mój Gin więc tam pojechaliśmy. Mogłam leczyć się w Gdańsku ale nie chciałam ze względu na wygórowane koszty. Po za tym Artemida ma najlepszą statystykę wiec chyba to też zaważyło. A Ty gdzie się leczysz??
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Domat, leczyłam się w Invikcie w Gdańsku, ale zmarnowałam tam dwa lata.
Zmieniłam klinikę i lekarza i pierwsze in vitro miałam w Invimedzie w Gdyni.
Zmieniłam klinikę i lekarza i pierwsze in vitro miałam w Invimedzie w Gdyni.
lawendowy_sen
Domat, 31 października miałam transfer dwóch zarodków. Niestety nie udało się
Niestety, ze względów finansowych, na razie nie mogę pozwolić sobie na drugie podejście.
Niestety, ze względów finansowych, na razie nie mogę pozwolić sobie na drugie podejście.
Lawendowy Sen My też pewnie spróbujemy tylko raz, tak jest w Polsce, że do wszystkiego ograniczają nas tylko pieniądze. Ale mam nadzieję, że to będzie ta jedyna i udana szansa. Wiem co czujesz.. bezradność..
Może uda Wam się bez in vitro, jaki jest problem u Ciebie? jeśli mogę zapytać..
Może uda Wam się bez in vitro, jaki jest problem u Ciebie? jeśli mogę zapytać..
lawendowy_sen
Domat, dwa lata zwodzili nas w Invikcie. Przeszłam 3 stymulacje do naturalnego poczęcia. Poddałam się zabiegowi elektokauteryzacji, po którym AMH z 9,8 spadło do 3,5.
14 lat temu zdiagnozowano u mnie nowotwór przysadki mózgowej. Niestety guz był tak duży, że wycięto go razem z przysadką. Do końca życia pozostaje na substytutach hormonalnych i sterydowych.
Niestety bez in vitro marne szanse.
14 lat temu zdiagnozowano u mnie nowotwór przysadki mózgowej. Niestety guz był tak duży, że wycięto go razem z przysadką. Do końca życia pozostaje na substytutach hormonalnych i sterydowych.
Niestety bez in vitro marne szanse.
lawendowy_sen
Domat, dzięki :-)
Ja też czekam na ten cud.
Ja też czekam na ten cud.
lawendowy_sen duzo przeszlas, ale jak tak Cie czytalam to bardzo dobra i madra z Ciebie babka, wierze ze bedziesz miala piekna nagrode za dotychczasowe przeciwnosci losu. Zawsze wierzylam ze wszystko do nas wraca, i jestem pewna ze w Twoim przypadku bedzie dokladnie tak ze w koncu dostaniesz upragnione szczescie.
reklama
lawendowy_sen
Kaska79, bardzo Ci dziękuję za dobre słowo. Obyś miała rację.
Ja Tobie również życzę upragnionego Maleństwa.
Ja Tobie również życzę upragnionego Maleństwa.
Podziel się: