reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

qrcze, mam nadzieję,ze ten antybiotyk zadziała ... ostatnia tabletka we wtorek, czyli 15 stycznia zniknie z organizmu, a 22go to będzie dwa tygodnie ... rany, zawsze jakaś atrakcja musi być :crazy:

oskaa ja też mam 7 zastrzyków, ale mam co drugi dzień w godzinach rannych robić, potem 18 stego na wizytę, też spędzę cały dzień w Gdańsku, bo mam zrobić badanie na godzinę po zastrzyku, a na 3 godziny conajmniej przed wizytą, więc tak czy siak - cały dzień - Lawendowy Sen masz rację - powinnam się przeprowadzić ;-)

reklama
Cześć dziewczyny, ja dziś Was podczytuję, ale pisać nie mam siły - chyba, że coś pod wieczór się zmieni. Nie wiem, co się dzieje, ale jakaś osłabiona jestem. Może daję sobie za dużo luzu, po tym, jak w jesieni spałam średnio 4-6 godzin dziennie. Średnio, tzn. że bywało mniej :) Nagłe przystopowanie - na święta - i do tej pory jestem nie do życia. I dodatkowo ten encorton, świństwo straszne... Ale 1/2 tabletki nadal przyjmuję. Jutro punkcja - teraz to tylko chcę, żeby jak najszybciej to wszystko minęło...
Życzę miłej niedzieli, jak niemoc minie, będę się włączać :-)
Lawendowy_sen - dziękuję za link do suplementów - nie brałam cynku i selenu, włączyłam od wczoraj, wiem, że to będzie krótko, ale mam nadzieję, że choć trochę pomoże...

pingwinek poczuj się lepiej :-) jutro ❤ jestem z Tobą ... mam nadzieję,że teraz sypiasz więcej? sen jest bardzo ważny

Lawendowy Sen dziękuje za propozycję, ale wiesz jak jest - siła wyższa, budowy, remonty ...ah ... :-)

Gotadora, rozumiem, że musisz nadzorować budowę, remont i wiele innych sprawa.
Ale znajdź w tym wszystkim pozytyw- zamieszkasz w Gdańsku (a tutaj masz już sporo koleżanek :-D ,
a ekipa będzie remontować i budować, a TY nadzór budowlany będziesz robić raz w miesiącu :-)

Pingwinek tylko nie przedobrzyj z tymi suplementami, np. w femibion natal classic jest już cynk i to 150% zalecanego dziennego spożycia, zamiast selenu można jeść orzeszki brazylijskie.

Lawendowy Sen
o której mam jutro być w Gdańsku??

Aduś może się skusisz po pracy podejść do nas, będzie nam bardzo miło :tak:

Kurcze właśnie się dowiedziałam, ze mój dr jest na urlopie do 12/01 :/ więc pewnie na razie nie odpisze. Choć z drugiej strony podał nam ten numer, gdyby coś się działo...
No, ale myślę tak jak gotadora, że mimo przeziębienia chyba nie będzie kłopotu ze znalezieniem tych kilku wspaniałych.

reklama
Oskaa, Gotadora nie martwcie się żołnierzykami, jeszcze zdążą się naprodukować nowe, zdrowe :-D. Gorzej jak Wasi mężowie rozchorowaliby się 3 dni przed punkcją. Wszystko będzie ok na 100%.

Do góry