reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Oddam za darmo całe opakowanie DHEA Eljot 25. Prosze tylko o opłacenie przesyłki. Ja nie bede tego brac bo mam wysokie AMH.
Dziewczyny z niskim AMH te tabletki chyba działaja bo mi urosło 😋
Kochana gdzie mogę kupić ten suplement ? Ile tego brałaś? Muszę się zaopatrzyć tuż po świętach.. Jeszcze jakieś specyfiki godne polecenia bez recepty? Ja tak rozmyślam przy okazji wigilii... Kurczę transfer w taki dzień to był kiepski pomysł..
Dziewczynki mam nadzieję że Wam dzisiejszy dzień upływa w rodzinnej i radosnej atmosferze :D

reklama
Moje drogie forumowiczki w ten szczególny czas w roku chciałabym Wam życzyć sił i wytrwałości,bo czy nasze największe marzenie sie spełni czy nie,potrzebujemy siły, akceptacji i zrozumienia.
Życzę Wam zdrowia i spełnia marzeń,tych maleńkich i tych większych.
IMG_20191224_191302.jpg

Bardzo dziękuję za info 😘😘, każda porada jest dla mnie na wagę złota. A robiłaś badanie KIR?? Jak to wygląda nie mogę znaleźć na neci? Mogę zrobić w każdym dniu cyklu? To z krwi?
Badanie z krwi,dc bez znaczenia,ja dostalam wyniki pocztą po 3tygodniach,po uprzednim zaplaceniu za polecony,ja robilam KIRy w Prokocimiu.
Nie wiem czy masz,ale warto tez komorki NK zbadac i ALLO MLR

Naprawdę w cuda już nie wierzę, jestem realistka, zrobiłam co się da, niestety chyba za późno wdrożyłam immunoterapie i wytracilam ładne zarodki.. :( Przepraszam Was, znikam gdyż nie chcę psuć Wam świątecznych nastrojów ;) Wesołych Świąt kochane!!!
Wesołych i spokojnych. 😘Da się.
Ucałuj rodzinkę,
Jak się uda to będziesz najszczęśliwszą osobą na świecie ,a jak nie to się możemy razem napier***** w Sylwestra😘😘😘😘
A w nowym roku będę potrzebować paru immuno porad, więc się będę odzywać 😘

Wesołych i spokojnych. 😘Da się.
Ucałuj rodzinkę,
Jak się uda to będziesz najszczęśliwszą osobą na świecie ,a jak nie to się możemy razem napier***** w Sylwestra😘😘😘😘
A w nowym roku będę potrzebować paru immuno porad, więc się będę odzywać 😘
Odzywaj się koniecznie bo ja wyczytałam chyba wszystko po 5 razy od początku i od końca hahahaha więc prawie na pamięć znam :D Ten zarodek podany to taka sierotka która klinika mi nie chciała podać po drugiej stymulacji gdyż został jako jeden z 3 a ten transfer zakończył się biochemem.. Wszystko przez to że byłam w programie Do skutku i kazali 2 transferowac.. Potem po 3 ciej stymulacji miałam 5 i tego też nie podali bo tamte były lepsze jakości.. biedak 7 lat na swoją kolej czekał hahaha

Dziewczyny poplakalam się dziś ale to w reakcji na prezent jaki dostałam... Nie chodzi mi o zarodek.. Książka 'Umrzeć za Gdańsk'... Taka refleksja mnie naszła że kocham to miejsce jak żadne inne na świecie i nie chce wracać do brytoli już... Ach tam taka świąteczna zaduma...

Odzywaj się koniecznie bo ja wyczytałam chyba wszystko po 5 razy od początku i od końca hahahaha więc prawie na pamięć znam :D Ten zarodek podany to taka sierotka która klinika mi nie chciała podać po drugiej stymulacji gdyż został jako jeden z 3 a ten transfer zakończył się biochemem.. Wszystko przez to że byłam w programie Do skutku i kazali 2 transferowac.. Potem po 3 ciej stymulacji miałam 5 i tego też nie podali bo tamte były lepsze jakości.. biedak 7 lat na swoją kolej czekał hahaha
Skoro po 7 latach się rozmroził, to kto wie, co to za fajter:) Dobrze zrobiłaś, że go zabrałaś. Jakoś tak smutno, ciągle pomijany. Trzymam kciuki.

reklama
Do góry