reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Naprawdę w cuda już nie wierzę, jestem realistka, zrobiłam co się da, niestety chyba za późno wdrożyłam immunoterapie i wytracilam ładne zarodki.. :( Przepraszam Was, znikam gdyż nie chcę psuć Wam świątecznych nastrojów ;) Wesołych Świąt kochane!!!
Spokojnie kochana ;) będzie dobrze ✊🏻

Kochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka [emoji7][emoji7][emoji7] 3480 kg i 54 cm [emoji7][emoji7][emoji7] poród SN... myślałam, że będzie gorzej [emoji4]
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie [emoji16][emoji16][emoji16]

Gratuluje mamusi i tatusiowi!!!
Najcudowniejsza!!! Wspanialego czasu razem!!![emoji175][emoji175][emoji175]

Kochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka [emoji7][emoji7][emoji7] 3480 kg i 54 cm [emoji7][emoji7][emoji7] poród SN... myślałam, że będzie gorzej [emoji4]
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie [emoji16][emoji16][emoji16]

Cudna [emoji7]brawo mamusia !!! Jesteś dzielna [emoji173]️

reklama
Wesołych świąt kochane
20191224_170345.jpeg

Do góry