Natalia37
Aktywna w BB
DziękujęWcale nie jest taka niska. Jest ok. Teraz przyrosty są ważne. Powodzenia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęWcale nie jest taka niska. Jest ok. Teraz przyrosty są ważne. Powodzenia.
Kochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka 3480 kg i 54 cm poród SN... myślałam, że będzie gorzej
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie
Gratulacje!!! Masz najpiękniejsze święta na świecie!!! Aż się poplakalam z radości!!! Cieszcie się teraz tym szczęściem, bo nie ma większego na świecie!!!Kochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka 3480 kg i 54 cm poród SN... myślałam, że będzie gorzej
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie
Witamy na świecie [emoji3][emoji3][emoji3]Kochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka [emoji7][emoji7][emoji7] 3480 kg i 54 cm [emoji7][emoji7][emoji7] poród SN... myślałam, że będzie gorzej [emoji4]
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie [emoji16][emoji16][emoji16]
Moja terminowa ale malutka. Nagłe cc. Wolniej się rozwija trochę, chyba przez to że była hipotrofikiem w górnej półce wagowej. No ale z jednym pędzi na pewno. Z wagą [emoji23] je i je i je[emoji23]Po CC w 37+1 z ciąży mocno zagrożonej też miewałam z tyłu głowy, że "wyrwali ja z brzucha". Jeszcze nie gotową, może trzeba było zaczekać. Psychika kobiety na tle ciąży i zdrowia dziecka jest niezwykle delikatna. Mnie przeszło jak córeczka dogoniła dzieci urodzone o czasie z wagą, wzrostem. Wcześniej trochę przeżywałam, że tak wcześnie. Choć każdy kto zna moją historię trzymiesięcznego przebywania na patologii ciąży wie, że wszystko zakończyło się wspaniale.
Oby oby[emoji110]Dziewczyny, 17 grudnia miałam Transfer- wczoraj pierwsze pobieranie krwi - beta 29 , zaczynam się nie pokoc bo trochę niska.....w piątek kolejna krew ..... Boże tak się modlę by się udalo [emoji25][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]