reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Jak na 6dpt to bardzo dobra beta.Dziewczyny, 17 grudnia miałam Transfer- wczoraj pierwsze pobieranie krwi - beta 29 , zaczynam się nie pokoc bo trochę niska.....w piątek kolejna krew ..... Boże tak się modlę by się udalo
Dziękuję Wam kochane za wsparcie i tyle ciepłych słów...
@Skarbulenka ogromne gratulacje
Cudownych, radosnych i przepełnionych miłością Świąt Bożego Narodzenia. Niech przyniosą przede wszystkim szczescie, zdrowie i bliskość. Spełnienia wszystkich marzeń, w szczególności tego jedynego... Wszystkiego Najwspanialszego na ten Świąteczny czas i nie tylko.
@Skarbulenka ogromne gratulacje
Cudownych, radosnych i przepełnionych miłością Świąt Bożego Narodzenia. Niech przyniosą przede wszystkim szczescie, zdrowie i bliskość. Spełnienia wszystkich marzeń, w szczególności tego jedynego... Wszystkiego Najwspanialszego na ten Świąteczny czas i nie tylko.
O Matko nie mogłaś zrobić sobie i nam lepszego prezentu na Święta. Piękna dziewczynka, Gratulacje! Tak bardzo się cieszę, że już jesteście razem Wszystkiego Dobrego, cieszcie się sobąKochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka 3480 kg i 54 cm poród SN... myślałam, że będzie gorzej
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie
nieagatka
Znam ja cale zycie i tez bylam bardzo zaskoczona, bo mi to sie w glowie nie miesci. Zwlaszcza, ze moj porod tez sie skonczyl cc i ani przez sekunde tego nie zalowalam.No co ty??? Aż tak to jej ciążyło?
Ja tego nie rozumiem, bo dla mnie to w ogóle jest nie pojęte, żeby ktoś się do kogoś przypierdzielał o to jak rodzi, szok.
nieagatka
Gratulacje Mamo!Kochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka [emoji7][emoji7][emoji7] 3480 kg i 54 cm [emoji7][emoji7][emoji7] poród SN... myślałam, że będzie gorzej [emoji4]
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie [emoji16][emoji16][emoji16]
Pieknych Swiat! [emoji8]
Ruda08
Kochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka 3480 kg i 54 cm poród SN... myślałam, że będzie gorzej
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie
Tooooo dopiero prezent !
Wszystkiego co najlepsze dla Was
Gratuluje
@sandra777.12 no to dzidziuś Ci zafundował przeżycia na święta to jest coś.czego.sie ogromnie boję i o czym myślę kilka razy dziennie wiem, że nie mam wpływu na to czy to się wydarzy czy nie- tak samo jak Ty nie miałaś.
I najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło. Ja też się staram mieć w głowie słowa mamyginekolog- nie każde plamienie/krwawienie w ciąży oznacza poronienie. Około połowa kobiet na którymś etapie ciąży to przechodzi. Życzę Ci spokoju i aby taka sytuacja się już nie powtórzyła dbaj o siebie i odpoczywaj
I najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło. Ja też się staram mieć w głowie słowa mamyginekolog- nie każde plamienie/krwawienie w ciąży oznacza poronienie. Około połowa kobiet na którymś etapie ciąży to przechodzi. Życzę Ci spokoju i aby taka sytuacja się już nie powtórzyła dbaj o siebie i odpoczywaj
nieagatka
To nie jest niska beta. Skad taki pomysl? To 6dpt wiec beta jest super. Teraz wazny jest przyrost.Czy któraś z Was miała tak niska bete a mimo to się udalo? [emoji848]
reklama
Margit2018
Dziewczynki z całego serca życzę Wam aby skończyły się kłopoty, żebyście w 2020 roku zostały mamusiami. Zdrowych spokojnych świąt.
Podziel się: