Aneczka85_01
Fanka BB :)
Kochane zdrowych i pogodnych świąt wam życzę , aby 2020 był naszym rokiem [emoji1307]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu jaka slodycz gratulacje dla dzielnych rodzicówKochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka 3480 kg i 54 cm poród SN... myślałam, że będzie gorzej
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie
Kochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka [emoji7][emoji7][emoji7] 3480 kg i 54 cm [emoji7][emoji7][emoji7] poród SN... myślałam, że będzie gorzej [emoji4]
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie [emoji16][emoji16][emoji16]
Cudowna!ogromne gratulacje .Szybko poszło!!Kochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka 3480 kg i 54 cm poród SN... myślałam, że będzie gorzej
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie
Po CC w 37+1 z ciąży mocno zagrożonej też miewałam z tyłu głowy, że "wyrwali ja z brzucha". Jeszcze nie gotową, może trzeba było zaczekać. Psychika kobiety na tle ciąży i zdrowia dziecka jest niezwykle delikatna. Mnie przeszło jak córeczka dogoniła dzieci urodzone o czasie z wagą, wzrostem. Wcześniej trochę przeżywałam, że tak wcześnie. Choć każdy kto zna moją historię trzymiesięcznego przebywania na patologii ciąży wie, że wszystko zakończyło się wspaniale.No wiesz ty co..., Twoje dziecko nie będzie miało wtedy urodzin tylko wydobyciny I nie będziesz mogła nazywać się prawdziwą matką
To są oczywiście moje głupie żarty, ale wiecie, że niektóre idiotki w to wierzą?!? Gdzieś coś o tym czytałam jak ktoś się z takich maDek nabijał, bo na fejsbuku takie głupoty wypisywały.... Wydobyciny.... Świat się kończy...
Hejka !! [emoji8][emoji7][emoji7][emoji7]Kochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka [emoji7][emoji7][emoji7] 3480 kg i 54 cm [emoji7][emoji7][emoji7] poród SN... myślałam, że będzie gorzej [emoji4]
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie [emoji16][emoji16][emoji16]
Trzymam kciukiDziewczyny, 17 grudnia miałam Transfer- wczoraj pierwsze pobieranie krwi - beta 29 , zaczynam się nie pokoc bo trochę niska.....w piątek kolejna krew ..... Boże tak się modlę by się udalo [emoji25][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]