Jezuuuu, ja to na Wiedźmina czekam jak na zbawienie. Książki uwielbiam i sądząc po trailerach to się nie zawiodę. Dziś w Tv mówili że Henry Cavill w żadnej scenie nie skorzystał z dublera i kaskadera. SzacunNe czuje sie dzisiaj najlepiej. Moje pijanstwo wczorajj sie skonczylo w PUBie z sasidka. Czyli wypilam wino, dwa piwa i jakiegos drina !!!!! Niby wszystko kontrolowalam ale nawet kawy mi sie nie chcialo i spalam caly dzien. A sasiadka ma 3 dzieci Łukasz mi włączył SMERFY i zaraz mnie bedzie zmusał do ogladania WIEDŹMINA. Ogolnie NIGDY nie mowie NIGDY, NIGDY wiecej!!!! Przysełamy zdjecie mojej stopki Nic dizisiaj nie zfobilam produktywnego Wpadne na chwile jutro do pracy bo musze robic porzadek z nwymi stazystkami. Tylko jak mam z nimi zzrobic porzadek jak samej mi sie chce smiac Czy nie powinnam byc chociaz Ciut POWAZNIEJSZA p.s przydałby sie chyba wiekszy tv No niestety treba poczekac z takmimi przyjemnosciami jak juz edzie dzidizia
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Dopiero narabiam. @Netiaskitchen boje sie razem z Toba !!!! No nie ukrywajmy i nie umniejszajmy Twoich przezyc, uczuc. Mam wrazenie, ze przezywam je rzem z Toba. Wczoraj moja mama sie pytala jak sie czuje @Netiaskitchen Fajnie by bylo przechodzic razem od nowa caly protokol ale moje uczucia sie nie licza !!!!
Miej prosze swidomosc ze gdzies tam w centralnej Polsce jest bezdzietna rodzinka zmagajaca sie z tematem niepłodnosci, BARDZO MOCNO, SERDECZNIE. OGROMNIE, NIEOBLICZALNIE, BEZ MIARY, BEZGRANICZIE. CHOLERNIE, JAK DIABLI, NAD PODZIW, NADZWYCZAJ, NIEMOZLIWIE, NIEOPISANIE, ŻYWIOŁOWO I OSZŁAMIAJĄCO tobie kibicuąca ❤❤❤❤❤
Miej prosze swidomosc ze gdzies tam w centralnej Polsce jest bezdzietna rodzinka zmagajaca sie z tematem niepłodnosci, BARDZO MOCNO, SERDECZNIE. OGROMNIE, NIEOBLICZALNIE, BEZ MIARY, BEZGRANICZIE. CHOLERNIE, JAK DIABLI, NAD PODZIW, NADZWYCZAJ, NIEMOZLIWIE, NIEOPISANIE, ŻYWIOŁOWO I OSZŁAMIAJĄCO tobie kibicuąca ❤❤❤❤❤
motylek24
@bazylia128 reset jest dobry Alkoholu nie piję już prawie 4 lata hehe. W tym czasie przywoziłam rozne alkohole z dalekich podróży, mąż chciał już dawno łyknąć ale ja nie pozwalam. Chce też spróbować np. wódki z syberyjskimi orzeszkami Czekam.
Ostatnia edycja:
We wtorek miałam zabieg ( to był chyba 19dc) i od tamtej pory krwawię bez przerwy. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać. A jak to już mój okres jest, to już po ptakach bo nie biorę leków... No kur.....a, dlaczego mi to tak późno zrobili!!!Ja po histeroskopi plamilam ok 5 dni, i zaraz po tym chwila przerwy i przyszedł okres ok 4-6 dni wcześniej, histero miałam 10dc, cykle mam co 28dni, aż zadzwonilam do kliniki, w której robiłam zabieg i pani pow, że to normalne, więc może już okres Ci się zaczął? Plamienia ustało od czasu zabiegu?
W Holandii z laboratorium możesz skorzystać tylko i wyłącznie mając skierowanie od lekarzaNie mozesz zrobic na wlasna reke? W Hiszpanii to koszt rzedu 40e i mozna zrobic w kazdym labie.
bazylia128
Kochanie wiem, ze to ZADNE pocieszenie ale jeden miesiąc i dosłownie kilkanscie dni chyba nie zrobia duzej roznicy, pradwa? Mysle ze lepiej zaeby sie wszystko zagoiło i pojedziesz z nową, wygojoną i piękną psipsia na transfer ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤We wtorek miałam zabieg ( to był chyba 19dc) i od tamtej pory krwawię bez przerwy. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać. A jak to już mój okres jest, to już po ptakach bo nie biorę leków... No kur.....a, dlaczego mi to tak późno zrobili!!!
P.S. wiedzmin OK jestesmy na 3 odcinku. Duuuuzoooo SEKSU
Netiaskitchen
6dpt mojej ostatniej blastki (5.2.1).Na czysto bez zastrzyku, więc dlatego robię jutro. Żeby już wiedzieć i mieć jasność na świętaOby tym razem scenariusz był inny... Bardzo Ci tego życzę! Który jutro masz dpt ?
Netiaskitchen
Jesteś niesamowita!!! Twoja rodzinka też Będę jutro relacjonować. Wiecie Wy, mój M i moja mama.Dopiero narabiam. @Netiaskitchen boje sie razem z Toba !!!! No nie ukrywajmy i nie umniejszajmy Twoich przezyc, uczuc. Mam wrazenie, ze przezywam je rzem z Toba. Wczoraj moja mama sie pytala jak sie czuje @Netiaskitchen Fajnie by bylo przechodzic razem od nowa caly protokol ale moje uczucia sie nie licza !!!!
Zrobi różnicę bo po stratchingu powinno się mieć od razu transfer a nie czekać do następnego. I dlatego się wściekamKochanie wiem, ze to ZADNE pocieszenie ale jeden miesiąc i dosłownie kilkanscie dni chyba nie zrobia duzej roznicy, pradwa? Mysle ze lepiej zaeby sie wszystko zagoiło i pojedziesz z nową, wygojoną i piękną psipsia na transfer ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
P.S. wiedzmin OK jestesmy na 3 odcinku. Duuuuzoooo SEKSU
reklama
Netiaskitchen
No i pięknieTak, przepraszam Pojde dlugim protokolem Juz dzisiaj mi Łukasz wykupil recepte i biore Konrtacept. Będe codziennie na USG. I beda mi kontrolowac dawke cos innego niz mialam poprzednio. Boje sie Nie wiem jak wy ale ja bedac stymulowana poprzednim razem a mialam chyba GONAL to jakies 5 minut po zastrzyku mialam straszna suchosc w ustach. I nie moglm tego zapic po 10 min przechodzilo.
Będą Cię mieli na oku, i dobrze. I niech potem rosną śliczne i silne jajka. Ja miałam menopur do stymulacji. Takich objawów jak piszesz nie było. Właśnie zużywam teraz zapas tych menopurowych strzykawko-igieł, bo odkryłam, że do prolutexu są trochę mniej bolesne
Podziel się: