A ile dni miał zarodek?Hej żona miała transfer w sobotę i dziś nie mogliśmy wytrzymać i zrobiliśmy badanie krwi i niestety nic nie wyszło czy myślicie że jest jeszcze nadzieja ?
reklama
A jaki zarodek mieliście transferowany ??Hej żona miała transfer w sobotę i dziś nie mogliśmy wytrzymać i zrobiliśmy badanie krwi i niestety nic nie wyszło czy myślicie że jest jeszcze nadzieja ?
Sterlicja
Fanka BB :)
Wszystkie dane zarówno z usg pomiary jak i wartości z testu podwójnego wrzuca się do programu który wylicza wynik. Więc musisz poczekać do usg.Dziewczyny które robiły test pappa, byłam dzisiaj na pobraniu krwi i mam już wyniki z laboratorium, wolne beta hcg wyszło mi wysokie, ale tego chyba nie analizuje się bez USG? Nie wiem czy dobrze myślę...
5 dniowyA jaki zarodek mieliście transferowany ??
Blastocyste5 dniowy
Ja już tutaj schizuje bo na wyniku jest napisane wskazana konsultacja z lekarzem....ale nie mam wyjścia i muszę czekać do poniedziałku na USG.Wszystkie dane zarówno z usg pomiary jak i wartości z testu podwójnego wrzuca się do programu który wylicza wynik. Więc musisz poczekać do usg.
Aduś16
W 6dpt już powinna być jakaś beta, najlepiej jak dwucyfrowa.. Mnie jak wyszła 0 w tym samym dniu mówiono że tylko 5 % szans że jeszcze ruszy jeśli była wyjątkowo późną implantacja..5 dniowy
Czyli jutro pewno będzie to samo co dziśW 6dpt już powinna być jakaś beta, najlepiej jak dwucyfrowa.. Mnie jak wyszła 0 w tym samym dniu mówiono że tylko 5 % szans że jeszcze ruszy jeśli była wyjątkowo późną implantacja..
Marek coś powinno już wyjść, nie mniej jednak może się późna implantacja okazać. Powtórzcie za dwa dni i będziecie mieć pewnośćBlastocyste
reklama
Netiaskitchen
Analizuje się wyniki krwi razem z wynikami usg. Inaczej to bzdury mogą wyjść. Ja i tak teraz średnio wierzę w to badanie bo nie dość że miałam ryzyko zesp. Edwardsa wyższe niż ten bezpieczny poziom (a okazało się że młody zdrowy), to jeszcze miałam wysokie ryzyko porodu przedwczesnego (ivf i wiek). Torbę do szpitala spakowałam na 2,5 miesiąca przed terminem, a urodziłam idealnie w terminieDziewczyny które robiły test pappa, byłam dzisiaj na pobraniu krwi i mam już wyniki z laboratorium, wolne beta hcg wyszło mi wysokie, ale tego chyba nie analizuje się bez USG? Nie wiem czy dobrze myślę...
Ostatnia edycja:
Podziel się: