reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Netiaskitchen co tam sobie porabiasz? Jak sie czujesz ? 💋
Wczoraj usunęłam przed 20, po prostu padłam...relanium robi robotę 😊Poza tym wszystko dobrze, żeby nie powiedzieć bez zmian. Prasowanie czeka, szycie również (tym razem obrus na prezent) , więc na brak zajęć nie będę narzekać.
Miłego dnia Kochane!!!
Zostało 6 dni do Wigilii!!! 😍(licząc dzisiejszy)

Mam pytanie do Was
Która z Was miała laparaskopie?
Lekarz zaproponował albo hssg albo laparo
Zdecydowałam się na to drugie
Jak Wasze doświadczenia ? Co to dało ?

Dziewczyny !!
Poszłam na usg bo teraz jest jakoś inaczej ze robią położne prEd wizyta u lekarza i nagrywają to dla niego lub coś.
One mnie 10 razy pytały czy miałam podany jeden zarodek!
Wychodzi na to ze mam dwa pecherzyki!
Jestem w takim szoku ! Ja nawet nie wiedziałam ze jest możliwość ciąży bliźniaczej przy jednym!
Podpowiedzcie !
Jestem w takim szoku ze prawie z fotela spadłam.[emoji79][emoji85]Zobacz załącznik 1058225

Mam pytanie do Was
Która z Was miała laparaskopie?
Lekarz zaproponował albo hssg albo laparo
Zdecydowałam się na to drugie
Jak Wasze doświadczenia ? Co to dało ?
Ja miałam razem z histeroskopia 🙂 sprawdzili wszystko razem z macicą, wycieli co trzeba. Tylko, że u mnie Endo 4stopnia. Oczywiście wróciła jak bumerang 😕 myślę, że po kilku latach starań tak czy siak warto zrobić laparoskopie zwiadowcza i histeroskopie np.

reklama
Dziewczyny !!
Poszłam na usg bo teraz jest jakoś inaczej ze robią położne prEd wizyta u lekarza i nagrywają to dla niego lub coś.
One mnie 10 razy pytały czy miałam podany jeden zarodek!
Wychodzi na to ze mam dwa pecherzyki!
Jestem w takim szoku ! Ja nawet nie wiedziałam ze jest możliwość ciąży bliźniaczej przy jednym!
Podpowiedzcie !
Jestem w takim szoku ze prawie z fotela spadłam.[emoji79][emoji85]Zobacz załącznik 1058225

Nie mogę zobaczyć tego zdjęcia

Do góry