reklama
Super trzymam kciuki kochanaJa już po, kropek się rozmroził bardzo ładnie, tak wiec sen nie był proroczy, uffZ ostatnim kropkiem, tym z 6.doby, wracamy do domuJakoś jestem spokojna. Będzie co ma być. Tak czy inaczej z moim lekarzem widzę się 7.01.2020,wiec może to mi daje taki spokój. Że plan jest. W każdym razie trzymam za Was kciukasy!!!
@Dakita30 dzięki za piosenki, robią robotę
Ruda08
Fanka BB :)
Oooo No to szczerze „już niedługo”27 marca wiec staram sie do tego czasu wszystko pozałatwiać, jutro jadę na zakupy chce do konca roku juz przygotować cały pokoj zeby nie dźwigać i skręcać jak juz bede miała gigantyczny brzuch :-), po świętach bede miała tydzien wolnego to akurat poświęcę to na urządzenie pokoju A co tam u ciebie? Mi teraz czas tak szybko leci ze nie wiem jaki jest dzien...
To masz teraz te najlepsze rzeczy do pozałatwiania ja nie mogę się doczekać kiedy będę mogła już to wszystko robić.
A będzie chłopczyk czy dziewczynka ? I czy imię wybrane ?
U mnie kochana wyszło słońce 4 transfer ten szczęśliwy Jestem aktualnie pod koniec 5 tygodnia
Tak chodzi o same leki. Bo 10 stycznia mam wizytę startową i chciałabym tak mniej więcej wiedzieć na jakie koszta się przygotować.Ale jej chyba chodzi o dofinansowanie do leków a nie procedury; )
Elessi
Oj tak sie ciesze To teraz duzo odpoczywaj najwazniejsze te pierwsze tygodnie, nie przemęczaj sie bo to taki najgorszy czas na chorowanie a grypa jest bardzo niebezpieczna przez pierwsze tygodnie. U mnie bedzie dziewczynka ale imienia jeszcze nie wybraliśmy bedziemy o tym myslec juz pod koniec albo jak sie urodzi moze na nia spojrzę i odrazu bede wiedziała czasem człowiek wybierze imię a potem dziecko sie rodzi i to imię wogole nie pasuje do dziecka wiec my sie jakos specjalnie nie nastawiamy na jakies imię teraz pod koniec wybierzemy kilka a decyzje podejmiemy jak sie urodzi :-) juz nie mozemy sie doczekac. Mam tylko nadzieje ze nie Da nam popalić bo zaraz chcemy wracać po kolejne Max 6 miesięcy.Oooo No to szczerze „już niedługo”
To masz teraz te najlepsze rzeczy do pozałatwiania ja nie mogę się doczekać kiedy będę mogła już to wszystko robić.
A będzie chłopczyk czy dziewczynka ? I czy imię wybrane ?
U mnie kochana wyszło słońce 4 transfer ten szczęśliwy Jestem aktualnie pod koniec 5 tygodnia
Czarnula34
Tak pozostałe wyniki są w normieAle chodzi o mocz?
ilmenau
Dziewczyny nie wiem czy was pytałam a jeśli tak to nie pamietam . Powiedzcie mi czy stymulacja podnosi hormony tarczycy ? Moja endo się obawia stymulacji bo mam nadczynna tarczyce i uregulowana jest na małej dawce leku i endo chyba się boi ze stymulacja pogorszy moje wyniki ( tsh spadnie )
Ja mam hashimoto i przy stymulacji było ok, za to encorton rozjechal mi wyniki i musiałam zwiększyć trzykrotnie dawkę euthyroxu przed transferem.
Być ubezpieczonym w NFZ i AMH min 1
Dofinansowanie do 3 stymulacji
Dziewczyny jeśli się mylę poprawcie mnie.
Refundacja leków do stymulacji:
- ubezpieczenie zdrowotne
- max 3 cykle stymulacji
- amh > 0.7 ng/ml lub fsh w 2-3dc < 15 mlU/ml
- wiek poniżej 40 lat (ale tego warunku nie jestem na 100% pewna)
Skarbulenka
Oj tak już się doczekać nie mogęO jejku jak cudownie co za emocje. Przed Tobą piękne chwile niezapomniane.
Ale wiem że teraz i spać już w nocy nie będę mogła przez emocje i stres związany z porodem no ale trzeba spiąć poślady dla małej Księżniczki
Nie wiem kiedy mi te 9 miesięcy zleciało....
Skarbulenka
Wow ale szybko i u Ciebie kochana zlecialy te tygodnie oj przygotowania to super sprawa cieszę się bardzo, że wszystko u Ciebie w porządku, zasługujesz na to ❤27 marca wiec staram sie do tego czasu wszystko pozałatwiać, jutro jadę na zakupy chce do konca roku juz przygotować cały pokoj zeby nie dźwigać i skręcać jak juz bede miała gigantyczny brzuch :-), po świętach bede miała tydzien wolnego to akurat poświęcę to na urządzenie pokoju ❤ A co tam u ciebie? Mi teraz czas tak szybko leci ze nie wiem jaki jest dzien...
reklama
Niestety z gravesem w pakieciejak poszubowało mi w tamtym roku dół do 0.005 to 9 miesięcy zajął mi powrót do normalności... Rozjechne wsio. Łącznie z Ft3, ft4, atpo w kosmos, traby. Nic nie mogłam. Ani operacji(bo anestezjolog nie chciał ryzykować przełomu tarczycowego), ani transferu. Dejże spokój.A jeśli mogę zapytać jakie masz traby ? Czy poprostu masz nadczynność bez gravesa w pakiecie ?
Także miej mocno pod kontrolą.
Z tym, że mówię. W moim przypadku po stymulacji było ok. Czego i TOBIE życzę
Podziel się: