Jakim protokołem byłaś prowadzona? Ja też się boje wczesnej menopauzy ale mój lekarz powiedział, że wcale nie musi tak być. Powiedział, że ma pacjentki po 40 roku zycia które maja regularne miesiączki a AMH bliżej dolnej granicy. Także niska rezerwa nie musi iść w parze z przekwitaniem.Nie, ja w sumie podczas tych stymulacji miałam 6 komórek czyli marnie. W ostatniej miałam tylko 2 i nie się zaplodnily w ogóle.
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Ja już po, kropek się rozmroził bardzo ładnie, tak smwiec sen nie był proroczy, uffZ ostatnim kropkiem, tym z 6.doby, wracamy do domuJakoś jestem spokojna. Będzie co ma być. Tak czy inaczej z moim lekarzem widzę się 7.01.2020,wiec może to mi daje taki spokój. Że plan jest. W każdym razie trzymam za Was kciukasy!!!
@Dakita30 dzięki za piosenki, robią robotę
Niech się kropek pięknie wgryza !
Vinszka
Kochana, ja już nie brzuchata [emoji85] od końca listopada. Mam maleństwo przy sobie [emoji480][emoji64]@nieagatka , @Vinszka na kiedy macie termin porodu? Moge Was wpisać w kalendarz ?
Aaaale już mi tęskno. [emoji28]
Liliana87
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Ja już po, kropek się rozmroził bardzo ładnie, tak wiec sen nie był proroczy, uff[emoji3]Z ostatnim kropkiem, tym z 6.doby, wracamy do domu[emoji4]Jakoś jestem spokojna. Będzie co ma być. Tak czy inaczej z moim lekarzem widzę się 7.01.2020,wiec może to mi daje taki spokój. Że plan jest. W każdym razie trzymam za Was kciukasy!!![emoji8]
@Dakita30 dzięki za piosenki, robią robotę [emoji4][emoji4][emoji4]
Vinszka
Więc mam nareszcie wyniki [emoji23]
Beta w 12 dpt 296 mlU/ml
16 dpt 1514 mlU/ml [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Estradiol 2114 pmól/l
Progesteron 15 nmól/l [emoji58][emoji58]
Kuuurcze ten progesteron niski [emoji58]
@bazylia128 proszę dopisz mnie do kalendarza na 9.01 usg [emoji3590]
[emoji7][emoji7][emoji7]
Faktycznie coś niski ten progesteron ale beta pięknie rośnie [emoji106] doczekałaś się!
frustratio
Jakim protokołem byłaś prowadzona? Ja też się boje wczesnej menopauzy ale mój lekarz powiedział, że wcale nie musi tak być. Powiedział, że ma pacjentki po 40 roku zycia które maja regularne miesiączki a AMH bliżej dolnej granicy. Także niska rezerwa nie musi iść w parze z przekwitaniem.
Dwa razy długi i raz krótki. Krótko dał efekt blastki 333, a jeden długi zarodek podane w 3 dobie klasy 8.2. Drugi długi dwie komorki nienadajace się do zapłodnienia.
Będzie dobrze, pozostaje czekaćJa już po, kropek się rozmroził bardzo ładnie, tak wiec sen nie był proroczy, uffZ ostatnim kropkiem, tym z 6.doby, wracamy do domuJakoś jestem spokojna. Będzie co ma być. Tak czy inaczej z moim lekarzem widzę się 7.01.2020,wiec może to mi daje taki spokój. Że plan jest. W każdym razie trzymam za Was kciukasy!!!
@Dakita30 dzięki za piosenki, robią robotę
Wyobrażam sobie, że przy małym dziecku się nie nudzisz więc zajęcie jest no i czas taki, że jak się chce to jest co robić więc szybko zleci! Kciuki cieszę się, że się przydały piosenki, ja też dziś z nimi spędziłam pół dnia
Słyszałam, że na długim protokole można mieć więcej komórek ale widzę, że to nie zawsze tak jest. Mój lekarz obawiał się długiego protokołu przy moim AMH. Nie mam pojęcia jak będzie za drugim razem.Dwa razy długi i raz krótki. Krótko dał efekt blastki 333, a jeden długi zarodek podane w 3 dobie klasy 8.2. Drugi długi dwie komorki nienadajace się do zapłodnienia.
Netiaskitchen
Mam wyprawę w znajdowaniu sobie zajęcia, więc raczej szybko zleciBędzie dobrze, pozostaje czekać
Wyobrażam sobie, że przy małym dziecku się nie nudzisz więc zajęcie jest ☺ no i czas taki, że jak się chce to jest co robić więc szybko zleci! Kciuki cieszę się, że się przydały piosenki, ja też dziś z nimi spędziłam pół dnia
Ostatnia edycja:
reklama
Ruda08
Teraz żeby wszystko było dobrze[emoji7][emoji7][emoji7]
Faktycznie coś niski ten progesteron ale beta pięknie rośnie [emoji106] doczekałaś się!
Już się kontaktowałam z dr i zwiększyli mi progesteron
Podziel się: