reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj oficjalnie betę i wynik 0.255 także nie udało się. Już na 100%potwierdzone. Od nowego roku dalej walczymy. Mocno wam kibicuje i tym które teraz czekają na wyniki, i tym którym na razie się jeszcze nie udało. Przyjdzie ta odpowiednia chwila i każda z nas doświadczy tego ogromnego szczęścia, naprawdę w to wierzę:*.

Dziękuję. Ja chyba jakieś tam mam, od zawsze coś sama kombinuje i w sumie mnie to uspokaja. Na pewno masz inne zdolności. Ja np jestem chujow* panią domu. Nie lubię i nie potrafię dobrze gotować. Ale za to zjeść dobrą szamkę lubię. ;)
Powiem Ci że za gotowaniem nie przepadam a zjeść też dobrze lubię 😆 ale za to lubię porządek i mam bzika na punkcie czystości😉 ale to się pewnie za jakiś czas zmieni 😉

Hej. Dziewczyny mam głupie pytanie. Moje amh jest niskie bo 0,8. Trzy pełne procedury nieudane. Tylko 6 komórek podczas tych stymulacji. Moje cykle będą się skracać przez moje amh (słowa lekarza). Czy jest się w stanie określić jak długo jeszcze będę mieć okres ? Boję się wczesnego przekwitania, a wszystko na to wskazuje :(

Hej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj oficjalnie betę i wynik 0.255 także nie udało się. Już na 100%potwierdzone. Od nowego roku dalej walczymy. Mocno wam kibicuje i tym które teraz czekają na wyniki, i tym którym na razie się jeszcze nie udało. Przyjdzie ta odpowiednia chwila i każda z nas doświadczy tego ogromnego szczęścia, naprawdę w to wierzę:*.
Będziemy walczyć razem [emoji110][emoji110][emoji110]

Hej. Dziewczyny mam głupie pytanie. Moje amh jest niskie bo 0,8. Trzy pełne procedury nieudane. Tylko 6 komórek podczas tych stymulacji. Moje cykle będą się skracać przez moje amh (słowa lekarza). Czy jest się w stanie określić jak długo jeszcze będę mieć okres ? Boję się wczesnego przekwitania, a wszystko na to wskazuje :(

Ooo mamy podobne AMH ja mam nawet trochę niższe. Jesyem zainteresowana odpowiedzią. Po każdej stymulacji miałaś 6 komórek. Ja miałam pierwsza procedurę i 4 komórki. Dwie nie nadawały się do zapłodnienia, dwie się zaplodnily. Jedna mi podali ponoć dobrze rokowała a druga niestety była bardzo slaba i przestała się dzielić.

Ooo mamy podobne AMH ja mam nawet trochę niższe. Jesyem zainteresowana odpowiedzią. Po każdej stymulacji miałaś 6 komórek. Ja miałam pierwsza procedurę i 4 komórki. Dwie nie nadawały się do zapłodnienia, dwie się zaplodnily. Jedna mi podali ponoć dobrze rokowała a druga niestety była bardzo slaba i przestała się dzielić.

Nie, ja w sumie podczas tych stymulacji miałam 6 komórek czyli marnie. W ostatniej miałam tylko 2 i nie się zaplodnily w ogóle.

reklama
Ja już po, kropek się rozmroził bardzo ładnie, tak wiec sen nie był proroczy, uff😀Z ostatnim kropkiem, tym z 6.doby, wracamy do domu😊Jakoś jestem spokojna. Będzie co ma być. Tak czy inaczej z moim lekarzem widzę się 7.01.2020,wiec może to mi daje taki spokój. Że plan jest. W każdym razie trzymam za Was kciukasy!!!😘
@Dakita30 dzięki za piosenki, robią robotę 😊😊😊

Ostatnia edycja:
Do góry