No pięknie...chyba tak nie powinno być? Ciekawa jestem czy rozkreci się z tego okres. Tak to ja nigdy nie miałam ale to cykl sztuczny i wszystko może się zdarzyć.Ja 2 razy dostałam okres w trakcie brania leków i tylko przy ostatnim transferze, też nieudanym nie miałam okresu
reklama
ja dostałam i to bardzo intensywny :-(Najlepiej jakbyś zrobiła betę. Rzadko dostają dziewczyny okres w trakcie brania leków, ale się zdarza
Śliwka12345
Fanka BB :)
Dziewczyny czy pod koniec 1 trymestr dolegliwosci ciążowe powoli ustępują? A czy brzuch czuć jak się rozciąga przez całą ciążę czy nie? Może dziwne pytania zadaje ale poprostu nie wiem
Ech to widocznie tak częściej jest niż tylko się zdarzaja dostałam i to bardzo intensywny :-(
nieagatka
Mi wszystkie dolegliwosci minely po odstwieniu progesteronu czyli w ciagu 12tygodnia. Brzuch dopiero zacznie sie rozciagac i rosnac. To do teraz to bylo noc [emoji16]Dziewczyny czy pod koniec 1 trymestr dolegliwosci ciążowe powoli ustępują? A czy brzuch czuć jak się rozciąga przez całą ciążę czy nie? Może dziwne pytania zadaje ale poprostu nie wiem
Czy lekarz powiedział dlaczego okres pojawił się wcześniej?ja dostałam i to bardzo intensywny :-(
Śliwka12345
Ech z tym wszystkim to już człowiek może na głowę dostaćMi wszystkie dolegliwosci minely po odstwieniu progesteronu czyli w ciagu 12tygodnia. Brzuch dopiero zacznie sie rozciagac i rosnac. To do teraz to bylo noc [emoji16]
Śliwka12345
A kiedy dziecko zaczyna najszybciej rosnąć?Mi wszystkie dolegliwosci minely po odstwieniu progesteronu czyli w ciagu 12tygodnia. Brzuch dopiero zacznie sie rozciagac i rosnac. To do teraz to bylo noc [emoji16]
Mi ustapily i w drugim czuje się mega dobrze.Czssmi tylko pobolewa nie podbrzusza ale to norma.Dziewczyny czy pod koniec 1 trymestr dolegliwosci ciążowe powoli ustępują? A czy brzuch czuć jak się rozciąga przez całą ciążę czy nie? Może dziwne pytania zadaje ale poprostu nie wiem
reklama
nieagatka
Od 34tyg przybiera po 200g tygodniowo.A kiedy dziecko zaczyna najszybciej rosnąć?
Podziel się: