@sandra777.12 a Ty jak? Jeszcze nie masz wyników? Bo my tu czekamy i czekamy i zaraz jajo zniesiemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz powiedział że jak do piątku nie urodze i przez święta to 27 grudnia mam przyjść i będziemy indukowac. Dlatego wolałabym aby wszystko mi się samo zaczęło niż było wywoływane. Już powoli stresa łapie.To trzymam kciuki abyście na święta byli w powiększonym składzie [emoji6] a jakieś plany macie jak nic się nie zadzieje do piątku?
U mnie teraz jak wiesz nawet indukcja porodu nie zadziałała.[emoji30]
Mam nadzieję, że nie okazałam się być za bardzo wścibska. Jeśli tak to przepraszamNie pisałam o tym gdzie problem wiec mogłaś nie widzieć...
No co TyMam nadzieję, że nie okazałam się być za bardzo wścibska. Jeśli tak to przepraszam
DziękujęGratulacje mamusiu!
Niech Agusia rośnie zdrowo a ty szybko wracaj do sił. Dużo zdrówka dla was i cudownych pierwszych świąt! ❤
Ach, co tu pisać... Przytulam mocno kochanaNo i cóż dziewczynki.... moja intuicja znów mnie nie zawiodła;( wrrrr, ale jestem zła. WYNIK bety JAK ZWYKLE TAKI SAM <2.... brak słów..... czekam na konsultację z lekarzem... i zbieram siły na dalszą walkę..... aleee brak już jej.... tyle podejść i żeby nic nie załapało....
Ojjjj moja droga chyba będziesz musiała „puścić” to jajco. Ja wyniki będę miała dopiero jutro (kochana Islandia). Więc nie katuj się@sandra777.12 a Ty jak? Jeszcze nie masz wyników? Bo my tu czekamy i czekamy i zaraz jajo zniesiemy