Netiaskitchen
Fanka BB :)
Nieja mojego zabieram we wtorek. Miałam już sen że się nie rozmroził prawidłowo. Także jak widać optymizm dopisuje...Robilas juz betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieja mojego zabieram we wtorek. Miałam już sen że się nie rozmroził prawidłowo. Także jak widać optymizm dopisuje...Robilas juz betę?
Nieuleczalna kociara ale nie tylko ja. Jest nas tu duuuużoTy kociaro ❤
Hihih u mnie dopisuje od 2 dni "po"Nieja mojego zabieram we wtorek. Miałam już sen że się nie rozmroził prawidłowo. Także jak widać optymizm dopisuje...
Ja jutro betuje i zwolnienie mam do niedzieli. Więc będę miała czas na wyrzucenie złościDziewczyny powiedzcie mi czy wróciłyście do pracy od razu po nieudanym transferze czy zostawiłyście sobie kilka dni w zanadrzu tak by się ogarnąć?
heheheh widzisz jaka masz siłe przebiciaNieuleczalna kociara ale nie tylko ja. Jest nas tu duuuużo
zaraziłam tym męża. Ja chciałam kota, on nie chciał kota. Więc w ramach kompromisu mamy 2 koty
Roznie to bywa, niektore zs nas w ogole nie biora zwolnienia na transfer i pracuja, inne biora. a ty jak mozesz troche poleniuchowac i czujesz ze dobrze ci to zrobi to zostan jeszcze chwilke w domkuDziewczyny powiedzcie mi czy wróciłyście do pracy od razu po nieudanym transferze czy zostawiłyście sobie kilka dni w zanadrzu tak by się ogarnąć? Sorry, że post pod postem...rozpędziłam się.
Kochane mu już jesteśmy rozpakowane, 3 grudnia przyszła na swiat Nasza Corka Agnieszka 4150 wagi i 60 cm długa:-)Czujemy się dobrze wszystko u Nas w porządku.Pozdrawiamy Wszystkie staraczki i życzymy osiągnięcia upragnionego celu:-) Jesteśmy z Wami:-)