reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super wieści.
Pilnuj tego tsh, bo z takim wynikiem masz ostra nadczynność, w ciąży nie wskazane. Nie straszę, absolutnie, ale warto by było z endokrynologiem się skonsultować.
Wiadomka, że tarczyca szaleje w ciąży i za chwilę może być inny wynik.
Robilas samo tsh czy też obwodowe? Atpo?
Do tej pory miałam tarczyce wzorowa, podczas stymulacji tez. Jasne, dziękuje za podpowiedz ☺️Myśle ze jutro zadzwonię do mojego ginekologa który mi to badanie zlecił i zobaczę co powie.

reklama
@Liliana87 zrobiłam ten Twoj deserek. Jugurt naturalny, troche mascarpone, mailinki, orzechy i troszenke gorzkiej czekolady. PRZEPRZEPYSZNE ;) Juz dawno nie jadlam czegos takiego. Najlepszy byl moj maz, bo czekał taki zadowolony, ja mu podaje i sie rozpływam nad tym jakie dobre. A on tak patrzy na mnie i widze ze az mu w buzi rosnie i nagle komentarz:" NO DU...PY NIE URYWA"!!! :laugh2: :laugh2: :laugh2: [emoji16][emoji16]
Za duzo orzechow, za malo malin i to biale bez smaku hehehe
Hahaha! No to teraz powiem Ci jaką robię wersję dla małża.. robie to w pucharkach/szklankach i jemu na dno kruszę herbatniki, najlepiej lubi z czekoladowymi, potem ubite mascarpone z jogurtem (jak moze słodkie to pierdyknij mu tam cukru pudru czy czegoś slodkiego), w Kauflandzie maja w sprzedaży taki mus mango- jabłko, on jest dla nas dozwolony i naprawde pyszny, w słoiku, więc na to warstwa musu i owoce, orzechy [emoji16][emoji23] połyka ;)

I jest oto moja fasolka [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Pod moim sercem bije malutkie serce coś pięknego marzenia się spełniają
I za każdą z was trzymam mocno kciuki żebyście zobaczyły ten widok
Walczyć trzeba do końca[emoji8]
Jeden minusik tego wszystkiego to ze jest mały krwiak mówi ze to się zdaza ze to moze byc od leków ze sie wchłonie A jak nie to może pojawić się lekkie plamienie
Przepisał mi Duphaston wrazie plamienia i pilny kontakt z nim Zobacz załącznik 1055757Zobacz załącznik 1055758

Gratuluje[emoji175][emoji175][emoji175][emoji175][emoji175][emoji175]
Cudny widok!!

Mamy 4 zarodki
4.1.1
3.1.2
3.1.1
3.2.1
Teraz czekamy do końca stycznia na wyniki PSG.

Wydaje mi sie ze ta na koncu odpowiada za implantacje a macie prawie same jedynki... u mnie byly na koncu trojki i dupa
Jak przebadane beda i ok wyjdzie (a tak na pewno bedzie) to sa DUZE SZANSE
za sukces najmocniejsze kciuki[emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Cześć Wszystkim, przepraszam, że wbiję Wam się w temat, ale liczę, że coś doradzicie. W grudniu podchodzę do 3 i ostatniej IUI i powoli oswajam myśl o in vitro. I tu mam do Was pytanie: ile czasu mija od pierwszej wizyty pt. "Dzień dobry, zdecydowaliśmy się na IVF" do pierwszego transferu? Jakie badania trzeba zrobić na pierwszą wizytę? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi [emoji4]

Witam Cie tutaj kochana
Super ze ruszacie! Trzymam mocno kciuki niech 2020 bedzie Wasz[emoji8]

reklama
Do góry