reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I jest oto moja fasolka [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Pod moim sercem bije malutkie serce coś pięknego marzenia się spełniają
I za każdą z was trzymam mocno kciuki żebyście zobaczyły ten widok
Walczyć trzeba do końca[emoji8]
Jeden minusik tego wszystkiego to ze jest mały krwiak mówi ze to się zdaza ze to moze byc od leków ze sie wchłonie A jak nie to może pojawić się lekkie plamienie
Przepisał mi Duphaston wrazie plamienia i pilny kontakt z nim Zobacz załącznik 1055757Zobacz załącznik 1055758

[emoji7]

reklama
Trochę się schowałam za krzakami. Dzisiaj byłam na USG i zaczynam wierzyć w to szczęście. Dzidziuś ma 3cm i wychodzi równo 10 tydzień. Robiłam badania i wszytko ok tylko zastanawia mnie TSH bo wyszło 0,007 uU/ml a normy dla 1 trymestru to 0,330-2,500. Nie wiem czy powinnam się martwić a wizyty teraz 2.01 USG genetyczne. A jak u Ciebie ? Jak się czujesz ? Mnie dopadły mdłości po tabletkach ale poza tym jest ok.
Super wieści.
Pilnuj tego tsh, bo z takim wynikiem masz ostra nadczynność, w ciąży nie wskazane. Nie straszę, absolutnie, ale warto by było z endokrynologiem się skonsultować.
Wiadomka, że tarczyca szaleje w ciąży i za chwilę może być inny wynik.
Robilas samo tsh czy też obwodowe? Atpo?

@Liliana87 zrobiłam ten Twoj deserek. Jugurt naturalny, troche mascarpone, mailinki, orzechy i troszenke gorzkiej czekolady. PRZEPRZEPYSZNE ;) Juz dawno nie jadlam czegos takiego. Najlepszy byl moj maz, bo czekał taki zadowolony, ja mu podaje i sie rozpływam nad tym jakie dobre. A on tak patrzy na mnie i widze ze az mu w buzi rosnie i nagle komentarz:" NO DU...PY NIE URYWA"!!! :laugh2: :laugh2: :laugh2: 😁😁
Za duzo orzechow, za malo malin i to biale bez smaku hehehe

reklama
Ja też mam łożysko na przedniej ścianie i czuje słabo ruchy. Teraz leci mi 39 tydzień i cały czas przez ten okres ruchy są takie delikatne i mało wyczuwalne i właśnie jestem po wizycie u lekarza i mówi że wszystko jest w porządku. Jak dobrze pójdzie przed świętami urodze bo już mam rozwarcie na 1 cm 🙂
Najważniejsze że wszystko dobrze :) Powodzenia i szybkiego porodu :*

Do góry