A między 8 a 9 to nie czasami homocysteina? Chyba że coś pomieszałam a to całkiem możliweCześć!!!
Optymalnie do starań między 8 a 9 jak mnie pamięć moja zawodna nie myli
reklama
Dzięki za odpowiedź. Wizytę mam dopiero 10 stycznia.Cześć!!!
Optymalnie do starań między 8 a 9 jak mnie pamięć moja zawodna nie myli
Możliwe. Pamięć ma zawodnaA między 8 a 9 to nie czasami homocysteina? Chyba że coś pomieszałam a to całkiem możliwe
Wiem, że i to i to badałam a wyniki jakieś pooodobne miały być niech dziewczyny mnie naprostuja co bardziej na czasie w temacie są.
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Możliwe. Pamięć ma zawodna[emoji39][emoji39][emoji39]
Wiem, że i to i to badałam a wyniki jakieś pooodobne miały być [emoji848][emoji848][emoji848]niech dziewczyny mnie naprostuja co bardziej na czasie w temacie są.
Homocysteina chyba nie powinna być większa niż 6 [emoji23]
Doczytałam o prolaktynie, że norma od 6-25,wiec przyjmuje jak zawsze dla starających się ta najniższa granicę-to chyba nie jest tak tragicznie z mą pamieciąHomocysteina chyba nie powinna być większa niż 6 [emoji23]
Aneczka85_01
Doczytałam o prolaktynie, że norma od 6-25,wiec przyjmuje jak zawsze dla starających się ta najniższa granicę-to chyba nie jest tak tragicznie z mą pamiecią[emoji39][emoji39][emoji39]
Każda taka info jest na wagę złota , warto czasem przypominać parametry PRL , homocysteiny , tsh. Nie trzeba będzie pytać w postach . Moja PRL skacze sobie bo jestem nerwowa ale nic poza castagnusem nie mam brać by zbijać . Robiłam tez rezonans by wiedzieć czy wina tego tam gdzieś leży ale czysto .
Ja dziś nie miałam czasu nawet zaglądnąć co tu się dzieje, pacjent za pacjentem.
Powiem Wam, że przez te leki- ich ilość, dawki od transferu mam takie jazdy rano i wieczorem- siedzę i mam wrażenie jakbym była po kilku głębszych, kręci mi się w głowie- nie powiem... Nawet przyjemne uczucie. Gorzej jak mam tak rano i mam wsiąść w samochód i jechać do pracy... I nastawienie tez- raz pozytywne, że ten progesteron na 92ng 4 dni po transferze to dobry znak, a dziś dół, że to pewnie wynik ovitrelle po transferze i wcale o niczym nie świadczy.
Powiem Wam, że przez te leki- ich ilość, dawki od transferu mam takie jazdy rano i wieczorem- siedzę i mam wrażenie jakbym była po kilku głębszych, kręci mi się w głowie- nie powiem... Nawet przyjemne uczucie. Gorzej jak mam tak rano i mam wsiąść w samochód i jechać do pracy... I nastawienie tez- raz pozytywne, że ten progesteron na 92ng 4 dni po transferze to dobry znak, a dziś dół, że to pewnie wynik ovitrelle po transferze i wcale o niczym nie świadczy.
Skarbulenka
A mojej bratowej akurat pomogło w ciągu 3 dni dzięki spacerom, skakaniu na piłce i igraszkom z mężem urodziła córeczkęNie pociesze cię, ale wg mnie nic nie działa dopiero jak dzidzia będzie chciała wyjść to wtedy się zacznie, ale jak chcesz próbować to smialo:
- przytulanki z mezem
- spacery po 10 km dziennie
- wędrówki po schodach
- skakanie na piłce
- świeży ananas
- herbata z liści malin
- ostre jedzenie...
Urodzilam dopiero w 42 tygodniu
Netiaskitchen
Jeszcze niecałe 2 dni. Do piątku coraz bliżej. Dasz radę!!! Kciuki!!! Objawów nie interpretujęto już pewnie wieszJa dziś nie miałam czasu nawet zaglądnąć co tu się dzieje, pacjent za pacjentem.
Ostatnia edycja:
reklama
Dam radę, to już tylko formalność- co ma być to będzie, trzymam mocno kciuki za nas wszystkie.
Wierzę, że dopóki się nie poddaje dopóty jest nadzieja
Wierzę, że dopóki się nie poddaje dopóty jest nadzieja
Podziel się: