reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. Dziewczyny niestety moje dwie komorko się nie zaplodnily 😥 zostaliśmy z niczym. 3 pełne procedury i nie mamy kompletnie nic !
Jestem załamana. Póki co nie ma szans na kolejny krok bo musimy stanąć na nogi finansowo. Może wrócimy do tematu, ale to już z kd lub az.
Bardzi mi przykro. Sily życzę

Zobacz załącznik 1054342
@ilmenau żeby nie było 😜
Pierniczki, ozdóbki wrzucę jutro... Obawiam się, że skończę o niezbyt przyzwoitej porze 😬😬😬
Dziewczynki rany booooskie przecież z kompleksów nie wyjdę. Kiedy wy to robicie???????? Wszystko takie piękne. Szkoda że takie fajne kobiety dotyka ta okropna niepłodność ale pamiętajcie jesteście wojowniczki a in vitro działa.

Dziewczynki rany booooskie przecież z kompleksów nie wyjdę. Kiedy wy to robicie???????? Wszystko takie piękne. Szkoda że takie fajne kobiety dotyka ta okropna niepłodność ale pamiętajcie jesteście wojowniczki a in vitro działa.

Ja pewno wtedy, kiedy Ty spełniasz się jako Mamusia😘😘😘
Więc bez przesady mi z tymi kompleksami. Zresztą - Ty? To nawet nie pasi mnie💓

Dzień dobry dziewczynki:) W niedziele zazwyczaj nic sie nie dzieje wiec tego dnia nie bede wrzucac kalendarza :)
Ja sobie zapodałam na noc tabletke na sen i spaaaałaaam:) I jak sie wyspałam to i dobry humor przyszedł. Ostatnio mialam bardzo obnizony nastrój (nie da sie ukryc) Nawet wczoraj jak szłam spac dopadały mnie myśli czy to kiedys sie w koncu uda ? Kolejny rok kiedy ubierałam choinke bez ciązy. Rok temu dokładnie w ten dzień byłam po nieudanym transferze i znowu mnie naszly przemyślenia. ALE dzisiaj juz mamy nowy dzień i czeka mnie spora dawka dotlenienia sie na swiezym powietrzu. NIE, NIE BEDE BIEGAC :) Bede zbierać troche zielonego na stroiki ;) Miłego dnia wszystkim pięknym i silnym babeczkom :) Trzymamy sie w tym trudnym dla nas czasie ... !!!!

reklama
Dzień dobry dziewczynki:) W niedziele zazwyczaj nic sie nie dzieje wiec tego dnia nie bede wrzucac kalendarza :)
Ja sobie zapodałam na noc tabletke na sen i spaaaałaaam:) I jak sie wyspałam to i dobry humor przyszedł. Ostatnio mialam bardzo obnizony nastrój (nie da sie ukryc) Nawet wczoraj jak szłam spac dopadały mnie myśli czy to kiedys sie w koncu uda ? Kolejny rok kiedy ubierałam choinke bez ciązy. Rok temu dokładnie w ten dzień byłam po nieudanym transferze i znowu mnie naszly przemyślenia. ALE dzisiaj juz mamy nowy dzień i czeka mnie spora dawka dotlenienia sie na swiezym powietrzu. NIE, NIE BEDE BIEGAC :) Bede zbierać troche zielonego na stroiki ;) Miłego dnia wszystkim pięknym i silnym babeczkom :) Trzymamy sie w tym trudnym dla nas czasie ... !!!!
Bieganie jest bardzo dobre:) Pozwoliło mnie przetrwać trudny czas starań o ciążę. Słuchawki z ulubioną muzyką oraz zmęczenie dobrze relaksowałl. Początkowo był 1 km a skończyło się na 10 km:) Polecam bieg niezależnie od pogody.
Miłego dnia dziewczyny.

Do góry