A ja skończyłam kółko na drzwiuff, bo goście będą za 15 mini żeby nie było, tak zrobiłam zdjęcie żeby było widać wycieraczkę
Ahhhaaaaa, Cholero. Cię Zara strzelę
Pięknie.
Ps. Wycieraczka faktycznie ładna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja skończyłam kółko na drzwiuff, bo goście będą za 15 mini żeby nie było, tak zrobiłam zdjęcie żeby było widać wycieraczkę
Juz dzisiaj niestety nie starczy czasu na pierniczki bo sie dzisiaj narobilam i jestem juz zmeczona. Po tygodniu nawet nigdzie dzisiaj nie wychodzimy tylko z mezem wieczorem serial na netflix i chce wczesnie zasnac.Ja też takie uwielbiamklasyczne i zawsze kolorowe
Tylko czy Murawcia się na niej zmieści????? No ale rozumiem, w Warszawie metry droższe niż w krk ot....pewnie po to te biegiiiiiiiiiA ja skończyłam kółko na drzwiuff, bo goście będą za 15 mini żeby nie było, tak zrobiłam zdjęcie żeby było widać wycieraczkę
Tylko czy Murawcia się na niej zmieści????? No ale rozumiem, w Warszawie metry droższe niż w krk ot....pewnie po to te biegiiiiiiiii
Nie wiesz jak mi przykro, serce pęka, będziemy czekac aż wrócisz, ściskam mocno!Poronilam w 8 tyg. Serduszko przestalo bic juz tydzien temu. Dowiedzialam sie dzisiaj. Bilo tylko dwa tygodnie. Znikam. Trzymajcie sie wszystkie!
Oszczędze Cię, jak coś to u mnie wolny pokój jestWypraszam sobieeeeeeeeeee
Oszczędze Cię, jak coś to u mnie wolny pokój jest
Jak Wy macie na to siłę? Ja cały dzień leżę na kanapie tak mi się nic nie chce.