Breath_less
Fanka BB :)
ja jutro 2 weryfikacja.
Daj koniecznie znać jaka wyszła beta[emoji110][emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jutro 2 weryfikacja.
Symphormin to metformina. Jejku naprawde bardzo duzo tych biochemicznych. Gdzieś jest jakas blokada. A czy podczas drugiej całej stymulacji tez sie juz leczyłas metformina?Tak mam hiperinsulinemie biorę metformax i symformin
W nasieniu chyba napewno.... Nic nie wyszło
Tak byłam u pasnika. Tak dwa transfery z metformina były.... No właśnie nie wiem co się dzieje... Gdzie się udac jeszcze... Co robić...Symphormin to metformina. Jejku naprawde bardzo duzo tych biochemicznych. Gdzieś jest jakas blokada. A czy podczas drugiej całej stymulacji tez sie juz leczyłas metformina?
Pisałas o kirach to zapewne bylas juz u Pasnika.
Tak byłam u pasnika... Ńa maline mnie narazie nie stać jeśli każe wszytskie badania powtórzyć...Qrcze, ciężka sprawa. Może to jest kwestia zbyt niskich dawek, czasem trzeba większych dawek sterydu, heparyny...
Byłaś u Pasnika lub Malinowskiego?
Wydaje mi się, że tak, ale sprawdź jeszcze w kalkulatorze:
HCG-Abbau-Rechner
Unser HCG-Abbau-Rechner dient dazu, den Abbau von Schwangerschaftshormon im Körper zu berechnen, wenn hCG zum Auslösen des Eisprungs oder zur Unterstützung der Gelbkörperphase gespritzt wurde.www.wunschkinder.net
Podajesz ile wzięłaś ovitrelle/pregnylu, ile wazysz i ile dni temu robiłaś.
Naprawdę, uważam że beta w 3 dpt to naciągane kasy...
A gdzie i u kogo się leczysz?Tak mam hiperinsulinemie biorę metformax i symformin
A co Ci powiedział oprócz tego, że akceptowalny? Był w stanie określić czy się udało? Bo aż ciężko mi w to uwierzyć. Ty jesteś z Wawy prawda? Kto dzwonił?Serio również teraz uważam ze badanie bety 3dpt to jakieś ogłupianie ludzi. 28,5
Po 3 dniach już 16,2 i jakby człowiek prosty nie wiedział, bo nikt by nie powiedział ze zastrzyk itp to na prawdę idzie oszaleć, zaglądasz a tam opadła. I jeszcze lekarz- ,,wynik jest akceptowalny- trochę nam spadł ( dobrze ze wtracilam Że wiem dlaczego spadł)
Osiwieć idzie. Głupota.
9.12 wizyta z lekarzem prowadzacymDziewczyny jeszcze raz ponawiam prosbe. Fajnie by bylo gdyby kalendarz sie troche zapełnił. Jesli macie wizyty, usg i inne dajcie znac.
@Netiaskitchen a ty kiedy masz transfer albo chociaz podgladanie endo?
A gdzie i u kogo się leczysz?
A co Ci powiedział oprócz tego, że akceptowalny? Był w stanie określić czy się udało? Bo aż ciężko mi w to uwierzyć. Ty jesteś z Wawy prawda? Kto dzwonił?
Ginekolog Jerzy przybycien. Immunolog dr pasnikA gdzie i u kogo się leczysz?
A co Ci powiedział oprócz tego, że akceptowalny? Był w stanie określić czy się udało? Bo aż ciężko mi w to uwierzyć. Ty jesteś z Wawy prawda? Kto dzwonił?