reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Symphormin to metformina. Jejku naprawde bardzo duzo tych biochemicznych. Gdzieś jest jakas blokada. A czy podczas drugiej całej stymulacji tez sie juz leczyłas metformina?
Pisałas o kirach to zapewne bylas juz u Pasnika.
Tak byłam u pasnika. Tak dwa transfery z metformina były.... No właśnie nie wiem co się dzieje... Gdzie się udac jeszcze... Co robić...

Wydaje mi się, że tak, ale sprawdź jeszcze w kalkulatorze:

Podajesz ile wzięłaś ovitrelle/pregnylu, ile wazysz i ile dni temu robiłaś.

Naprawdę, uważam że beta w 3 dpt to naciągane kasy...

Serio również teraz uważam ze badanie bety 3dpt to jakieś ogłupianie ludzi. 28,5
Po 3 dniach już 16,2 i jakby człowiek prosty nie wiedział, bo nikt by nie powiedział ze zastrzyk itp to na prawdę idzie oszaleć, zaglądasz a tam opadła. I jeszcze lekarz- ,,wynik jest akceptowalny- trochę nam spadł ( dobrze ze wtracilam Że wiem dlaczego spadł)
Osiwieć idzie. Głupota.

Tak mam hiperinsulinemie biorę metformax i symformin
A gdzie i u kogo się leczysz?
Serio również teraz uważam ze badanie bety 3dpt to jakieś ogłupianie ludzi. 28,5
Po 3 dniach już 16,2 i jakby człowiek prosty nie wiedział, bo nikt by nie powiedział ze zastrzyk itp to na prawdę idzie oszaleć, zaglądasz a tam opadła. I jeszcze lekarz- ,,wynik jest akceptowalny- trochę nam spadł ( dobrze ze wtracilam Że wiem dlaczego spadł)
Osiwieć idzie. Głupota.
A co Ci powiedział oprócz tego, że akceptowalny? Był w stanie określić czy się udało? Bo aż ciężko mi w to uwierzyć. Ty jesteś z Wawy prawda? Kto dzwonił?

A gdzie i u kogo się leczysz?

A co Ci powiedział oprócz tego, że akceptowalny? Był w stanie określić czy się udało? Bo aż ciężko mi w to uwierzyć. Ty jesteś z Wawy prawda? Kto dzwonił?

Dzwonił JEżak.
Miałam z Nim tylko raz doczynienia jak robił mi punkcję wiec w sumie to nie miałam, bo wtedy przecież nie rozmawialiśmy- wiec go nie znam dlatego trudno mi wyczuć cokolwiek...
Powiedział ze wynik akceptowalny jest dla niego, ze wynik trochę spadł (powiedziałam ze mi powiedziano ze tamten od zastrzyku- potwierdził) ze trudno na ten moment coś mu powiedzieć. I żeby we wtorek zrobić badanie przed wizyta bez leków i poinformować lekarza ze dzisiejszy wynik był po wzięciu leków. I dowidzenia.[emoji112]

reklama
Do góry