reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przytulam najmocniej jak się da.Trzymaj się Kochana i bądź dla siebie dobra. Zrób dzisiaj coś dla siebie, choćby popłacz chwilę sama. A teraz idź przytul mocno chłopaków. Oni dadzą Ci siłę.
Masz plan, będziecie działać dalej.

Mąż mi zrobił niespodziankę, przyjechał (jechał 18 godzin), poszedł na badania, odebrał ze mną wyniki. Jutro mamy go cały dzień dla siebie, w niedzielę rano wyjazd. Dobrze, że jest.

reklama
Dziewczyny kolejny czwarty transfer 8dpt beta 8,9 i w 9dpt 5,2 :(( kolejny raz coś ssie zadziaalo i spada. To juuz 7 raz kiedy ciąża biochemiczna kiedy beta lekko rośnie i spada.... Nie wiem totalnie co robić... Pomóżcie... Do. Kogo się udać?? N A jakąś konsultacje. Nie mam narazie kasy naa trzecie in vitro :( przy tym transferze miałam i steryd i accofil i intralipid i wlew z immunoglobulin. Mam kir AA nk wysokie ana dodatnie.... :(
badałaś krzywa cukrowa?

Przykro mi bardzo :( :( :(
Mam nadzieję, że dzieciaczki tak cię dzisiaj wysciskaja, że podniosą cię na duchu

Dziewczyny kolejny czwarty transfer 8dpt beta 8,9 i w 9dpt 5,2 :(( kolejny raz coś ssie zadziaalo i spada. To juuz 7 raz kiedy ciąża biochemiczna kiedy beta lekko rośnie i spada.... Nie wiem totalnie co robić... Pomóżcie... Do. Kogo się udać?? N A jakąś konsultacje. Nie mam narazie kasy naa trzecie in vitro :( przy tym transferze miałam i steryd i accofil i intralipid i wlew z immunoglobulin. Mam kir AA nk wysokie ana dodatnie.... :(

Kurcze, 7 raz to dużo... A twój m badał przeciwciała przeciwplemnikowe w krwi i w nasieniu? Może on też musi brać steryd...
Przykro mi bardzo :(

Dziewczyny jeszcze raz ponawiam prosbe. Fajnie by bylo gdyby kalendarz sie troche zapełnił. Jesli macie wizyty, usg i inne dajcie znac.
@Netiaskitchen a ty kiedy masz transfer albo chociaz podgladanie endo?
W poniedziałek miałam Ci dać znać... No ale jak tak nalegasz to wpisz na 9.12 podglądanie endo. Po wizycie dam znać co i kiedy dalej.
Mam jeszcze umówiona wizytę 7.01 na start do nowej procedury. I na razie tyle u mnie😊

Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe 😥😥😥
Przytulam ❤❤❤

reklama
Do góry