Margit2018
Fanka BB :)
Dobrze.GratulujeHej
Robiłam test BetaHCG 4.12 wyszło 287 i dzisiaj robiłame 6.12 wyszło 616 , Dobrze wzrasta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze.GratulujeHej
Robiłam test BetaHCG 4.12 wyszło 287 i dzisiaj robiłame 6.12 wyszło 616 , Dobrze wzrasta?
Mnie trochę pobolewa podbrzusze i plecy mnie bolą.. ale oczywiście to może znaczyć wszystko i nic ;(
Dzisiaj mam myśli, że może się nie udało .. ale boje się to głośno powiedzieć. Mój mąż. Mówi, że wie, że to jest teeen raz i, że będzie dobrze.. nic innego jak czekać nam nie zostało
Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]
Ja wzięłam chyba 2 razy po transferze ale szczerze na mnie to „wrażenia” nie robiU mnie to samo coś tam sZumi w jajnikach czasami kłuje.
Plecy myśle ze po relanium jak ja brałam cztery dni i ciagle jak kret
Też jestem na relanium, mnie akurat skutecznie wyłącza. Maszeruję spać po prostu.U mnie to samo coś tam sZumi w jajnikach czasami kłuje.
Plecy myśle ze po relanium jak ja brałam cztery dni i ciagle jak kret
Też jestem na relanium, mnie akurat skutecznie wyłącza. Maszeruję spać po prostu.
Wynik 0.1
Przytulam najmocniej jak się da.Trzymaj się Kochana i bądź dla siebie dobra. Zrób dzisiaj coś dla siebie, choćby popłacz chwilę sama. A teraz idź przytul mocno chłopaków. Oni dadzą Ci siłę.Wynik 0.1