Zapraszamy do stolycySerio, serio
Serio ,to zapukam jak będę w okolicyjakby co zostanie mi wycieraczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszamy do stolycySerio, serio
Dziewczyna ma kosmiczne wyniki, aż sprawdziłam jednostki, czy dobrze to czytam pewnie dlatego lekarka sugeruje zmniejszenie dawek.
@1412117 Ja bym zastosowała się do zaleceń, nie ma szans żeby prg zleciał do niebezpiecznych poziomów nawet przy mniejszej dawce, a estradiol może też śmiało być niższy. W każdym razie trzymam kciuki!!!
Z całych sił. Chucham i dmucham. Musi być dobrze.Hej. Miło, że pamiętasz o mnie podeszłam do punkcji i pobrali tylko dwa kompleksy. Jutro będą dzwonić czy w ogóle się zaplodnily.
Wpadaj do nas, miejscówka już jestSerio ,to zapukam jak będę w okolicyjakby co zostanie mi wycieraczka
Mamy rozkładaną kanapę, na wycieraczce Cię nie zostawimyAle żeby nie było, wycieraczkę mam ładnąSerio ,to zapukam jak będę w okolicyjakby co zostanie mi wycieraczka
No, no...Mamy rozkładaną kanapę, na wycieraczce Cię nie zostawimyAle żeby nie było, wycieraczkę mam ładną
No co, na wycieraczkę to mnie jeszcze było stać dobrze ze kupiłam w sierpniuNo, no...
No co, na wycieraczkę to mnie jeszcze było stać dobrze ze kupiłam w sierpniu