Wszystko będzie dobrze kiedy następna weryfikacja ?
Bądźmy dobrej myśli!
Moja jest jutro druga wiec zobaczę co pokaże betka[emoji847]
Mocne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko będzie dobrze kiedy następna weryfikacja ?
Bądźmy dobrej myśli!
Moja jest jutro druga wiec zobaczę co pokaże betka[emoji847]
No dobra dziewczynki dziękuję za kciuki i dobre słowo też muszę to napisać że jesteście wspaniałymi, dzielnymi przyszłymi mamami, pamiętajcie wcześniej czy później tak będzie to forum jest cudowne dzięki Wam! Do rzeczy.... dziś 8 dpt beta 59,3 ☺ dwa dni temu 12,5 ☺
Ps. Leki otumaniają dziś jadąc na badania pojechałam pod prąd
I ja dzisiaj wracam z lepszymi wieściami endometrium 14 mm! Dwa dni temu 10. Pęcherzyk pękł i jest ciałko żółte jestem obstawiona lekami na maxa i we wtorek zabieram moja ostatnia blastke
Hej. Miło, że pamiętasz o mnie podeszłam do punkcji i pobrali tylko dwa kompleksy. Jutro będą dzwonić czy w ogóle się zaplodnily.
no piękną miałaś tą blastkę!!! cierpliwości!Na zdjęciu zarodek, który został mi podany.
Napisze na privchętnie
No pędzi pędzi kochana przez 2 dni 400 % myślałam że coś nie tak ale kalkulator mówi że cyt. Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.CUUUUDNIE!!!!!!!!!!!!jUPIIIIIII PĘDZI TA BETA JAK SZALONA-Tylko proszę Cię uważaj na tej drodze
Dziewczyna ma kosmiczne wyniki, aż sprawdziłam jednostki, czy dobrze to czytam pewnie dlatego lekarka sugeruje zmniejszenie dawek.To powinno wystarczyć. Ja progesteron bralam do 16 tyg ciąży a estrofem do 13-14...
Na forum spotkałam się, że estrofem odstawia się od serduszka, wcześniej nie... Dopytaj jeszcze lekarke o to.
Zapraszamy do stolycySerio, serioDżisas-zazdraszczam Wam tego spotkania Szkoda,że mam tak daleko Proszę szybciutko zdać relację
" z dużym prawdopodobieństwem"???? to jakiś eufemizm przy taki wy.... przyrościeNo pędzi pędzi kochana przez 2 dni 400 % myślałam że coś nie tak ale kalkulator mówi że cyt. Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
A z tą drogą to w nocy musieli coś pozmieniać hehehe nie no mózg mi się wyłączył na chwilę