reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jo.M. - leczę się w Invimidzie we Wrocławiu teraz. Pęcherzyków miałam więcej ( chyba 7), ale tylko jeden był prawidłowy i się nadawał. No i się zapłodnił. Ale ja mam niskie AMH. No i cudów nie mogę już oczekiwać. Poprzednio ja w Gravicie w Łodzi się leczyłam to przy dawkach większych leków miałam podobny rezultat. Czyli jedna komóreczka była prawidłowa na ileś. A Ty gdzie się leczysz?

reklama
Ciezko mi by bylo bez Was kobietki- dziekuje. Rano wstaje i jade do oslo na badania, wyniki beda okolo 14stej.... Chcialabym bardzo, by to byl tylko zly sen, caly ten dzisiejszy przeplakany dzien...

Gotadora - a na jakim ty jesteś etapie? Bo nic dawno nie pisałaś o tym.

Kinga dziękuje,że pytasz :-)

w niedzielę będę mieć pierwszy zastrzyk gonapeptylu, nadal biorę ovulastan, przedłużyło mi się, bo mój M musi jutro jechać do UK i żeby nie musiał zaraz wracać to dr przełożyła stymulację na ciut później, najprawdopodobniej będę gotowa na jajeczkobranie na 27 stycznia, no ale zobaczymy - na ten dzień dr kazała dla M przyjechać, tzn trochę wcześniej, aby nie był prosto z drogi ...

a my kameralnie u znajomych byliśmy, u nich zazwyczaj bajki grają więc i wczoraj nie było inaczej, więc prawie usnęłam w starym roku :-D jedno z ich dzieciątek zbudziło się przed końcem Roku i dotrwało z nami do drugiej, okazało się że moja psinka ma gdzieś wybuchy i wystrzały więc została sama w domu i nic nie nabroiła, a tego się obawiałam :-D ale niepotrzebnie - zjadła jedynie ciastka, kanapa już jej chyba nie smakuje :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was dziewczyny! Gratuluję wszystkim i życzę Szczęśliwego Nowego Roku.
Jestem już po pierwszym zastrzyku hormonów i jadę 17-go na IVF, modlę się by wszystko było OK.
Z tego względu mam pytanie.. Czy któraś z Was przebywała na zapłodnieniu w Białymstoku i zna jakieś fajne tanie miejsce by się zatrzymać na czas procedury (od 10-14 dni)? Mamy do przejechania 350km więc będziemy musieli ta zostać na cały okres.
Będę wdzięczna za odpowiedzi..

Do góry