reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Kate za betke &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Milia za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
laski w ofercie invimedu wypisali takie punkty
W ramach zryczałtowanej opłaty za Program pacjenci otrzymują nieograniczoną liczbę procedur IVF-ICSI w klinice InviMed Poznań (w ciągu dwóch lat). W tej opłacie mieszczą się również:
- wizyty lekarskie od momentu rozpoczęcia stymulacji hormonalnej (wraz z badaniami USG), do dnia transferu,
- badania laboratoryjne określające poziom hormonów u pacjentki w okresie stymulacji,
- iniekcja leków stymulujących w klinice,
- punkcja komórek jajowych,
- znieczulenie ogólne do zabiegu punkcji,
- procedury embriologiczne zapłodnienia pozaustrojowego metodą docytoplazmatycznej iniekcji (ICSI) pojedynczego plemnika do komórki jajowej,
- transfer dwóch uzyskanych niezamrożonych zarodków,
- transfer mrożonych zarodków w trakcie trwania Programu,
- badania HCG w 12-14 oraz 34-37 dniu po transferze, weryfikujące wynik procedur IVF-ICSI
- badanie USG pomiędzy 34-37 dniem po transferze, potwierdzające obecność zarodka,
- badanie USG w 12 tygodniu ciąży, będą ostateczną weryfikacją procedury IVF-ICSI.
a ten punkt iniekcja leków stymulujących w klinice?
to chodzi tylko o podawanie leków nie a nie ich koszt ze w tej całej procedurze prawda?
http://www.invimed.pl/invimed-poznan.html
Milia za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
laski w ofercie invimedu wypisali takie punkty
W ramach zryczałtowanej opłaty za Program pacjenci otrzymują nieograniczoną liczbę procedur IVF-ICSI w klinice InviMed Poznań (w ciągu dwóch lat). W tej opłacie mieszczą się również:
- wizyty lekarskie od momentu rozpoczęcia stymulacji hormonalnej (wraz z badaniami USG), do dnia transferu,
- badania laboratoryjne określające poziom hormonów u pacjentki w okresie stymulacji,
- iniekcja leków stymulujących w klinice,
- punkcja komórek jajowych,
- znieczulenie ogólne do zabiegu punkcji,
- procedury embriologiczne zapłodnienia pozaustrojowego metodą docytoplazmatycznej iniekcji (ICSI) pojedynczego plemnika do komórki jajowej,
- transfer dwóch uzyskanych niezamrożonych zarodków,
- transfer mrożonych zarodków w trakcie trwania Programu,
- badania HCG w 12-14 oraz 34-37 dniu po transferze, weryfikujące wynik procedur IVF-ICSI
- badanie USG pomiędzy 34-37 dniem po transferze, potwierdzające obecność zarodka,
- badanie USG w 12 tygodniu ciąży, będą ostateczną weryfikacją procedury IVF-ICSI.
a ten punkt iniekcja leków stymulujących w klinice?
to chodzi tylko o podawanie leków nie a nie ich koszt ze w tej całej procedurze prawda?
http://www.invimed.pl/invimed-poznan.html
Ostatnia edycja:
lilonka
Smerfikowa mama
Dokładnie Kwiatuszku - chodzi o zrobienie zastrzyku ;-) A ile kosztuje ten program?
Kate - kciuki mocno zaciśniętę:-)
Kate - kciuki mocno zaciśniętę:-)
madzialenak
mama na pełen etat
Kate &&&&&&&&& za betę, mi też wychodził na początku cień cienia a beta była już ok. 80.
Miliaa kciuki również zaciśnięte za Twoją wizytę, na którą idziesz??
Miliaa kciuki również zaciśnięte za Twoją wizytę, na którą idziesz??
Misia1974
Fanka BB :)
Kate - SUPER!!! Przez Ciebie jak nałogowiec siedzę przy kompie od rana i stronę odświeżam :-) A nie mówiłam, że te sikańce to słabiuchne są? :-)
WSPANIALE!!!
Miliaa - teraz trzymam kciuki jeszcze za Ciebie.
A jutro - proszę trzymajcie za mnie o 9.30, bo mam prenatalne.
WSPANIALE!!!
Miliaa - teraz trzymam kciuki jeszcze za Ciebie.
A jutro - proszę trzymajcie za mnie o 9.30, bo mam prenatalne.
reklama
Podziel się: