reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Na mnie już czas. Jutro skoro świt muszę być w pracy.
Dobranoc.
Spijcie dobrze i śnijcie o swoich Maleństwach.
Dobranoc.
Spijcie dobrze i śnijcie o swoich Maleństwach.
lawendowy_sen
Życzę Wam naprawdę miłego dnia!!!
pingwinek75
Lawendowy_sen - maska wenecka super!
Kate071 - trzymam mocno kciuki za wysoką betę! )))
Wszystkim dziewczynom dziękuję za noworoczne życzenia, naprawdę ujęła mnie atmosfera na tym forum, jesteście super
Jeszcze trochę się gubię, kto jest na jakim etapie, zwłaszcza jak nie ma podpisu, ale się w końcu połapię
Ja dziś jadę na monitoring stymulacji - brzuch już wywalony na maks, a to dopiero 6dc. Naczytałam się przez święta dużo niepochlebnych artykułów o IVF (z punktu widzenia ryzyka i skutków ubocznych), ale widzę, że jesteście żywym przykładem, że to ma sens
Jeszcze raz życzę Nam wszystkim w tym Nowym Roku dużo różowych ślicznych bobasków - musi się udać!
Kate071 - trzymam mocno kciuki za wysoką betę! )))
Wszystkim dziewczynom dziękuję za noworoczne życzenia, naprawdę ujęła mnie atmosfera na tym forum, jesteście super
Jeszcze trochę się gubię, kto jest na jakim etapie, zwłaszcza jak nie ma podpisu, ale się w końcu połapię
Ja dziś jadę na monitoring stymulacji - brzuch już wywalony na maks, a to dopiero 6dc. Naczytałam się przez święta dużo niepochlebnych artykułów o IVF (z punktu widzenia ryzyka i skutków ubocznych), ale widzę, że jesteście żywym przykładem, że to ma sens
Jeszcze raz życzę Nam wszystkim w tym Nowym Roku dużo różowych ślicznych bobasków - musi się udać!
Ostatnia edycja:
reklama
lawendowy_sen
Kate, i ja trzymam kciuki i myślę o Tobie. Myślę, że jak na teście jest cień cienia, to beta, to tylko formalność
Podziel się: