reklama
Czesc Dziewczyny w NOWYM ROKU:-)
Kate,przykre,ze test nie wyszedl ale zrob bete. Trzymam kciuki, aby Cie mile zaskoczyl jej wynik
Pingwinek, ja zauwazylam,ze od momentu jak zaczelam in vitro moje cialo ueglo zmianom i rowniez przybralam na wadze. Brzuchol mam taki,ze z profilu wygladam na 3 miesiac ciazy.
MILEGO DNIA!!!
Kate,przykre,ze test nie wyszedl ale zrob bete. Trzymam kciuki, aby Cie mile zaskoczyl jej wynik
Pingwinek, ja zauwazylam,ze od momentu jak zaczelam in vitro moje cialo ueglo zmianom i rowniez przybralam na wadze. Brzuchol mam taki,ze z profilu wygladam na 3 miesiac ciazy.
MILEGO DNIA!!!
madzialenak
mama na pełen etat
Kate cały czas wierzę, że będzie ok. Trzymaj się.
Kinga_1
Fanka BB :)
Jo.M. - dostaniesz klapsa za takie podejście. Jak nie ma sensu? Ja miałam jeden zdrowy pęcherzyk pobrany, zapłodnił się i byłam w ciąży niestety nie przetrwała, ale byłam. Jakbym myślała tak jak ty to bym sobie całkiem odpuściła starania.
Madzialenak - super wieści. Cieszę się, że ci się udało. Teraz tylko 8 m-cy i maluszek będzie już z Tobą.
pingwinek - witaj ... miło, że do nas dołączyłaś.
Madzialenak - super wieści. Cieszę się, że ci się udało. Teraz tylko 8 m-cy i maluszek będzie już z Tobą.
pingwinek - witaj ... miło, że do nas dołączyłaś.
Witajcie.
Kate071 mam nadzieję że jednak wynik bety będzie dodatni.
Ja już zakupiłam testy ciążowe, choć jeszcze nie zaczęłam stymulacji. Coraz mocniej się denerwuję, wiedząc ile czynników musi się zgrać, żeby wszystko było dobrze to można oszaleć. Najchętniej bym zasnęła i obudziła się na testowanie.
Teraz mi chodzi po głowie, ile zarodków podać.
Kate071 mam nadzieję że jednak wynik bety będzie dodatni.
Ja już zakupiłam testy ciążowe, choć jeszcze nie zaczęłam stymulacji. Coraz mocniej się denerwuję, wiedząc ile czynników musi się zgrać, żeby wszystko było dobrze to można oszaleć. Najchętniej bym zasnęła i obudziła się na testowanie.
Teraz mi chodzi po głowie, ile zarodków podać.
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Pozdrawiam Was w sylwestrowo-karnawałowym klimacie :-)
Podziel się: