nieagatka
Fanka BB :)
Nie, za wczesnie na to.BTW może być cała od ovitrelle? Transfer miałam 5 dniowego zarodka. Może to on się chociaż trochę spiął?
Na bank zastrzyk.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, za wczesnie na to.BTW może być cała od ovitrelle? Transfer miałam 5 dniowego zarodka. Może to on się chociaż trochę spiął?
Robiłaś IMK ? % podany w wyniku to właśnie CD56..m a masz tam podany CD4/CD8 bo to też wazny współczynnik? Powinien być nie wyższy niż 2.. Ja mam 2.9 i miałam immunosupresje cykle wcześniej..Która ma wynik komórek nk i może wstawić ? Płaciłam w diagnostyce 390 zł i miało być nk z rozdziałem na te jakieś Cd 56 itd a mam tylko procentowo nk . Lekarz wczoraj mi mówił ze samo badanie procentów nk to koszt ok 150 zł a ja zapłaciłam 390 i chyba coś złe pobrali
Wszystko będzie dobrze kiedy następna weryfikacja ?
Bądźmy dobrej myśli!
Moja jest jutro druga wiec zobaczę co pokaże betka[emoji847]
Robiłaś IMK ? % podany w wyniku to właśnie CD56..m a masz tam podany CD4/CD8 bo to też wazny współczynnik? Powinien być nie wyższy niż 2.. Ja mam 2.9 i miałam immunosupresje cykle wcześniej..
Robiłaś IMK ? % podany w wyniku to właśnie CD56..m a masz tam podany CD4/CD8 bo to też wazny współczynnik? Powinien być nie wyższy niż 2.. Ja mam 2.9 i miałam immunosupresje cykle wcześniej..
No i właśnie... Mój lekarz mowi ze na pewno histero nie zaszkodzi. Dał mi skierowanie na nie ale stwierdził że to moja decyzja bo on wskazan nie widzi. No i teraz, wydac kolejne uciułane pieniadze na histero czy olac? Co byście zrobiły na moim miejscu?Ja ogromnie liczyłam na to, że mi to pomoże - tylko, że mój zapał trochę osłabł po niepowodzeniu @Netiaskitchen
Nie wiem co to będzie ale odliczam już dni do pobytu w szpitalu. Wczoraj robiłam badania, które lekarka mi kazała wykonać przed histero. Mam nadzieję, że nic nie wyjdzie na biocenozie pochwy, bo po okresie ciągle lekko brudzę wkładkę
Ja robiłam IMK i tam gdzie jest wynik w % opisane są one jako następujące NK więc Twoje to pewnie to samo tylko że nie masz tego napisane wprost.. 13% to nie jest jakiś zły wynik.. Najlepiej do 10Zobacz załącznik 1053347
Tylko coś takiego mam w wyniku. A mówiłam zeby zrobić badanie komórek nk gdzie są te wszystkie Cd . Nie znam się na tym a babka w labo powiedziała ze to badanie które robię to będzie dobre i kosztowało mnie 390 zł
Ja robiłam IMK i tam gdzie jest wynik w % opisane są one jako następujące NK więc Twoje to pewnie to samo tylko że nie masz tego napisane wprost.. 13% to nie jest jakiś zły wynik.. Najlepiej do 10
Komórki NK % (CD3-/CD16+56+)
iMK to subpopulacje limfocytow i tam masz też procent NKPowiedziała babka w labo ze sprawdzi i zadzwoni do mnie . Myślałam ze na wyniku będzie wyszczególnione te CD w procentach , IMK osobno się robi w sensie dodatkowo do komórek nk? Jestem ciemna z tego a zależało mi zeby mieć takie najważniejsze wyniki a wychodzi ze nic takiego Niemam porobione i to przedemna dopiero