reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuje za odpowiedz :) @Murawa
Miałam plamienie zanim zrobiłam test ale to było małe plamienie, kolor jasno brązowy i ustało , po teście tez miałam dwa dni plamienie znow ten sam kolor, w tym momencie niestety mam krwawienie bardzo silne i bóle podbrzusza, z chęcią pogadalabym z jakaś dziewczyna która miała podobnie, napewno podtrzymało by mnie to na duchu :)

@goffa13 odpiszesz kOBICIE?

Miałam plamienie zanim zrobiłam test ale to było małe plamienie, kolor jasno brązowy i ustało , po teście tez miałam dwa dni plamienie znow ten sam kolor, w tym momencie niestety mam krwawienie bardzo silne i bóle podbrzusza, z chęcią pogadalabym z jakaś dziewczyna która miała podobnie, napewno podtrzymało by mnie to na duchu :)
Kurcze a jak byś się zapisała na jtr do prywatnego Polskiego giną?
Do GP i na szpital nie masz co jechać, oni nic nie zrobią w tej sytuacji, ja też mieszkam w UK i Wiem jak to tutaj wygląda 😕 mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze 😘

Kurcze a jak byś się zapisała na jtr do prywatnego Polskiego giną?
Do GP i na szpital nie masz co jechać, oni nic nie zrobią w tej sytuacji, ja też mieszkam w UK i Wiem jak to tutaj wygląda 😕 mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze
😘

Dziękuje :* mieszkam w Exeter i nigdy nie słyszałam o polskim ginekologa ale już zaczęłam pytać, i zobaczymy może jest gdzieś w pobliżu to napewno się wybiorę! Czytałam trochę i podobno to normalne w pierwszym trymestrze ale wiesz, strasz zawsze jest 😨 szczególnie jak się czeka na ta dzieciątko już od paru lat
Pozdrawiam wszystkie kobiety z grupy :)

Nie wiem, nawet nie wspomniał o tym żeby przedłużyć stymulacje bo i tak mordował mnie dużymi dawkami długo. Pokazał mi nawet stymulacje innej kobiety, 10 dni, małe dawki i 11 komórek. Ja mogę tylko pomarzyć.
Wg mnie punkcja w czw nie ma najmniejszego sensu. Albo trzeba przedluzyc stymulacje albo darowac sobie...

Już się kończy. Wtorek. Mój mąż z całego tygodnia wtorków nie lubi najbardziej. Może u Ciebie też dziś najgorzej, ale jutro nowy dzień i będzie lepiej!!! 😘

Mój szef mawiał, że wtorek to najlepszy dzień tygodnia, bo jest najdalej od 'znowu poniedziałek' 😂 ale to wieczny optymistą, który ma takie powiedzonka na każdy dzień tygodnia 😁

Dziewczyny pomocy
Jakieś sprawdzone sposoby na mdłości? Imbir nie zawsze daję radę

Imbir, woda z cytryną, migdały/mleko migdalowe i tabletki prevomit, to był mój żelazny zestaw a i tak trzeba było przejść swoje... A jak ci nagle przejdzie to nie martw się, tak to działa ;)

reklama
Do góry