Justyska13
Fanka BB :)
Hej tak jak dziewczyny pisały weź no-spe lub coś rozkurczowego np buscopan lub jeszcze coś w tym stylu. I oczywiście leżenie by krwawienie-plamienia ustalo trochę. Mam nadzieję że będzie dobrze. Bardzo dużo dziewczyn na początku się z tym zmaga, niestety transfer jest wykonywany z przygotowaniem endometrium na sztucznym progesteronie wiec może być jego trochę mało a tym bardziej jeśli masz luteine/lutinus/progesterone besins itp leki progesteronu dopochwowo to przy krwawienia może mniej się wchłaniac bo jednak to wypływa, dlatego tak się dzieje lub zarodek trafił na naczynko lub poporostu wg mnie masz mocno ukrwione endometrium. Czekaj do wyników badań. Ja nie z UK ale już nie raz dziewczyny pisały o kiepskiej opiece tam w takim okresie więc nic innego Ci nie pozostaje. Jestem dobrej myśli. PozdrawiamDziękuje :* mieszkam w Exeter i nigdy nie słyszałam o polskim ginekologa ale już zaczęłam pytać, i zobaczymy może jest gdzieś w pobliżu to napewno się wybiorę! Czytałam trochę i podobno to normalne w pierwszym trymestrze ale wiesz, strasz zawsze jest szczególnie jak się czeka na ta dzieciątko już od paru lat
Pozdrawiam wszystkie kobiety z grupy