reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Dzień dobry dziewczynki w Nowym Roku :-)
Jak się udały imprezki sylwestrowe. Moja zakończyła się po godz. 4. O 4:30 byłam już w łóżeczku.
Miłego dnia Wam życzę.
Jak się udały imprezki sylwestrowe. Moja zakończyła się po godz. 4. O 4:30 byłam już w łóżeczku.
Miłego dnia Wam życzę.
madzialenak
mama na pełen etat
Kate bardzo mi przykro. Mimo wszystko zrób betę, sikańce nie zawsze wychodzą.
Misia1974
Fanka BB :)
Kate - przytulam Cię mocno!!! Czy nie myślisz o zrobieniu bety? Ja mam z sikańcami średnie doświadczenia - mi przy pierwszym dziecku wyszedł dopiero po terminie miesiączki. Teraz słaby dopiero w 12 dpt - a maluch miał 5 dni w chwili transferu.
Dziekuje, jutro zrobie bete jeszcze zeby miec wyniki tego samego dnia pojade do szpitala w oslo czyli okolo 70km stad, moj zarodek byl trzydniowy, ale mysle, ze nie jestem w ciazy. To juz moj trzeci transfer( wierzylam, ze do trzech razy i sie uda...
reklama
pingwinek75
Fanka BB :)
Kate, jestem tu nowa, ale też potwierdzam, że sikańce są słabe - mnie akurat przy pierwszej ciąży wykryły od razu, ale w wielu przypadkach (jak u mojej siostry) nie, zrób koniecznie betę, jak mówią dziewczyny.
A ja wczoraj czytałam o hiperstymulacji jajników i okropnych przypadkach hiperstymulacji. No i weszłam dziś na wagę - 4,5 kilo na plusie w stosunku do lata (nie ważyłam się od lata, więc nie wiem, czy to teraz hormony, czy stopniowo - ale czuję się z tym okropnie...) Ogólnie od 2 dni czuję się nieco depresyjnie - powiedzcie, czy to mogą być te hormony?
A ja wczoraj czytałam o hiperstymulacji jajników i okropnych przypadkach hiperstymulacji. No i weszłam dziś na wagę - 4,5 kilo na plusie w stosunku do lata (nie ważyłam się od lata, więc nie wiem, czy to teraz hormony, czy stopniowo - ale czuję się z tym okropnie...) Ogólnie od 2 dni czuję się nieco depresyjnie - powiedzcie, czy to mogą być te hormony?
Podziel się: