reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam dziewczyny ,
bardzo Wam dziękuję za miłe słowa.

Madzialenak - cudowne wiadomości Sylwestrowe , super gratuluję.

Ja właśnie jestem po wizycie , 5 dc i reakcja na stymulację jak zwykle beznadziejna. 1 pęcherzyk tylko. W środę kolejna wizyta ale już mi entuzjazm całkowicie opadł bo raczej nie ma sensu robić in vitro z 1 komórką , z której nie wiadomo czy będzie zarodek. Tak się cieszyłam , że zaczyna się kolejna próba a niestety będzie kolejna porażka i to już na starcie. Moje wejście w Nowy Rok znowu będzie ze łzami w oczach.
Co zrobić ...

Mimo wszystko życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku , szampańskiej zabawy i spełnienia tego najważniejszego marzenia.

reklama
Misia1974 - ja już patrzeć nie mogę na łososia... A czerwone winko spróbuję, bo piję rzadko, a jak już to białe... Mam swoje ulubione, niestety nie można go dostać w Polsce (rumuńskie), więc tym bardziej bardzo rzadko piję :) Ale dziś otworzę czerwone winko zamiast szampana :)

Witam dziewczyny ,
bardzo Wam dziękuję za miłe słowa.

Madzialenak - cudowne wiadomości Sylwestrowe , super gratuluję.

Ja właśnie jestem po wizycie , 5 dc i reakcja na stymulację jak zwykle beznadziejna. 1 pęcherzyk tylko. W środę kolejna wizyta ale już mi entuzjazm całkowicie opadł bo raczej nie ma sensu robić in vitro z 1 komórką , z której nie wiadomo czy będzie zarodek. Tak się cieszyłam , że zaczyna się kolejna próba a niestety będzie kolejna porażka i to już na starcie. Moje wejście w Nowy Rok znowu będzie ze łzami w oczach.
Co zrobić ...

Mimo wszystko życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku , szampańskiej zabawy i spełnienia tego najważniejszego marzenia.

tak mi przykro :-( Jo.M życzę Ci aby Twoje największe marzenie się spełniło już wkrótce - dziś w nocy zacznie się Nasz Rok :-) jak już Lawendowy Sen napisała będzie on Rokiem Płodności, więc nie ma innej możliwości - będzie najszczęśliwszym Rokiem dla nas wszystkich :-) pozdrawiam i trzymam kciuki &&&&&

I ja dołączam się do życzeń.
Dziewczęta
Wszystkiego, czego nie zdążyłyśmy zrobić do tej pory,
tego, co trzeba i by się chciało.
tego, co powinnyśmy i chciałyśmy.
abyśmy mogły i chciały zawsze,
to będzie takie, jak trzeba - to nadchodzące trzynaste
to będzie nasz rok i nikt go nam nie odbierze.
Kochane, spełnienia marzeń!!!!

sylwester__nowy_rok__new_year_1280x800_021.jpg

hahaha lawendowy ja tez w kuchni od rana,
barszczyk sie robi, paszteciki musze zrobic z grzybkami, upiec karkoweczke,
ciasto z wisniami dla tesciowej - obiecalam..
rogaliki z ciasta francuskiego dla nas z jabluszkiem ..
my kobitki mamy zawsze cos do roboty..

na szczescie narazie dobrze sie czuje, nie mam mdlości ani zgagi i moge poszalec w kuchni ;-)

reklama
Madzialenak to ja jeszcze raz Ci pogratuluje :-D:-D:-D! Teraz już powinnaś uwierzyć że to nie sen :-) Fajnie tak zakończyć ten rok

Ja kończę ten rok czym prędzej się da bo był BEZNADZIEJNY, Byłam dziś jak to Lawendowy powiedziała na ploteczkach u dr Sz tylko że ona nie jest jakaś wylewna więc za dużo ploteczek nie było, pęchole nadal rosną, z jedenastu sześć już sporych a reszta dogania, ale stymulacja kolejne 3 dni :szok: boje się żeby mi nie wyskoczyły bo bolą już konkretnie, pickup w sobotę lub najpóźniej w poniedziałek :zawstydzona/y: Dr mówiła że jak o kolejne dwa przedłużymy to i tamte dogonią ale w czw ide do dr S. więc zobacze co on powie, poza tym obawiam się żeby nie okazało się że będą przedojrzałe :zawstydzona/y: za to endometrium gotowe 12 mm :tak:

Kochane życzę wam wszystkim abyście zakończyły ten rok, nie ważne czy był dla was udany czy nie, pełne optymizmu i wiary w Nowy Rok :tak:i dziękuje wam przy tej okazji że byłyście i nadal jesteście, od maja to forum pomagało mi radzić sobie z ciągłymi porażkami. Niech ten rok będzie wreszcie NASZ :tak: CAŁUSKI:-)

Do góry