Jeżeli chodzi o 3 dniowe zarodki to ja bym robiła betę najwcześniej 9 dpt, ewentualnie 8 jak masz mocne nerwy.Kurczę to ja teoretycznie mogłabym iść na bete w tym tygodniu?W piątek miałam transfer dwóch kropeczek trzy dniowych
reklama
Breath_less
Fanka BB :)
Brałaś zastrzyk ovitrelle w dniu transferu?
Ovitrelle brałam 24.11 36h przed punkcją 26.11
W dniu transferu rano wzięłam pol dawki pregnyl 500
Twój wynik bety to jeszcze pozostałość po zastrzyku, pewnie kolejną weryfikację masz 6 dpt, wtedy beta powie już coś więcejOvitrelle brałam 24.11 36h przed punkcją 26.11
nadziejaprzedewszystkim
Wzajemnie!!! Mi się skojarzyło że świętami no wiecie:Cicha noc...
Ale to pewnie dlatego, że nabyłam pierwsze prezenty i od razu zapakowałam, więc nastrój świąteczny powolutku do mnie przychodzi. Polecam patent z pakowaniem prezentów stopniowo i wcześniej niż na dzień przed wigiliąTylko wtedy koniecznie trzeba nakleić takie robocze karteczki, co tam w środku jest i dla kogo. Bo inaczej tragedia murowana. Jednego roku zapomniałam o karteczkach i kilka prezentów musiałam odpakować bo za cholerę nie pamiętała co tam jest...
Dopiero dwa lata temu się zbuntowałam i powiedziałam rodzince, że będę pakowała tylko te prezenty, które kupiłam. Przez lata wyglądało to tak:
Tata - zapakujesz mamie prezent?
Mama - zapakujesz wszystkim?
Brat - zapakujesz rodzicom?
Drugi brat - zapakujesz rodzicom?
Trzeba przyznać, że każdy z nich przychodził w innych terminach i każdy dzielnie pilnował moich drzwi, żeby nikt nie wlazł.
Co roku więc wiedziałam, które prezenty pod choinką są dla mnie.
No i zbuntowałam się.
Już pierwszego roku Tata tak zapakował, że każdy dostał nie to, co zaplanował nam dać. Nie przyznał się od razu my nic nie zarejestrowaliśmy (prezenty typu: figurka, ramka, kosmetyki). No ale nie wytrzymał i poprzekładał nam z rąk do rąk
Już trzeci rok będę się zastanawiać, co jest dla kogo!
Nadal w tym względzie jestem dzieciakiem.
Płakałam drugi miesiąc, że nie będę miala żywej choinki - wczoraj: "Eureka!!! Wstawię ją do kojca!!!!" (obowiązkowo ma mieć min. 180 cm, nie zejdę z tonu. Świerk, nic innego).
nadziejaprzedewszystkim
Dziś 6 dpt, mam pedałować na betę, czy jeszcze odpuścić?
Netiaskitchen
To beta nic Ci jeszcze nie powie. Reszta bardzo dobrze wyglądaOvitrelle brałam 24.11 36h przed punkcją 26.11
agulla84
W taki razie ja czekam dalej bo miałam ovitrelle .
Netiaskitchen
Ja robiłam 6dpt.A miałaś Pregnyl bo nie pamiętam? Tylko niech u Ciebie będzie lepszy wynikDziś 6 dpt, mam pedałować na betę, czy jeszcze odpuścić?
Aduś16
Miałaś pregnyl podany? Za wcześnie na betę ciążowa.. Progesteron wysoko to dobrze!Dziewczyny właśnie jestem po pierwszej weryfikacji.
W sobotę miałam transfer jednej morulki w 4 dobie
3 dni po transferze to znaczy dzisiaj byłam na badaniach i beta pokazuje wynik 28,4
Progesteron 93,90
Estradiol 2845
Jest to ogólnie 21 dzień cyklu.
Co myślicie ? Ja już dostaje no wiecie pierd**ca
reklama
nadziejaprzedewszystkim
Ja robiłam 6dpt.A miałaś Pregnyl bo nie pamiętam? Tylko niech u Ciebie będzie lepszy wynik
Mialam
Podziel się: