reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kurczę, to się zastanawiam, bo mi klinika kazała przyjść na I weryfikację 5.12, a transfer był 2.12 ale 5 dniowych zarodków. Do tego lekarka kazała wziąć po powrocie do domu pół ampułki ovitrelle.

reklama
kurczę, to się zastanawiam, bo mi klinika kazała przyjść na I weryfikację 5.12, a transfer był 2.12 ale 5 dniowych zarodków. Do tego lekarka kazała wziąć po powrocie do domu pół ampułki ovitrelle.
Invicta tak zawsze robi.. Ale w 3dpt weryfikacja bety nie ma sensu tym bardziej po ovitrelle.. Mówią że to dlatego aby przyrost sprawdzać...

Zrobiłam sobie dzisiaj (3 dpt 3 dniowego kropka) progesteron i estradiol iiiiii nie wiem co myśleć. Uważam, że jest z mało..
progesteron 19,7 nmol/l
Estradiol 650 pmol/l
Biorę:
3 x 1 estofem
3 x 1 duphaston
1 x 1 crinone

chyba dołożę sobie jeden lutinus, co myślicie ?

Niziutki ten progesteron po przeliczeniu na ng/ml, ale bez paniki bo bierzesz duphaston który nie wychodzi w krwi...
Ogólnie jak na cykl sztuczny to w porównaniu z nami tutaj to raczej trochę mało tego progesteronu Ci dali... Kontaktowalas się z lekarzem? Ja bym po kontakcie z lekarzem zwiększyła dawke...
Trzymam mocno kciukasy[emoji6][emoji110][emoji110][emoji110]

Niziutki ten progesteron po przeliczeniu na ng/ml, ale bez paniki bo bierzesz duphaston który nie wychodzi w krwi...
Ogólnie jak na cykl sztuczny to w porównaniu z nami tutaj to raczej trochę mało tego progesteronu Ci dali... Kontaktowalas się z lekarzem? Ja bym po kontakcie z lekarzem zwiększyła dawke...
Trzymam mocno kciukasy[emoji6][emoji110][emoji110][emoji110]
Zwiększę sama ;) dr mi powie, że po co się denerwuje ;)

Hej dziewczyny.Dzis mam już 15 tydz i 3 dzien ciąży od kilku dni czuje lekkie ruchy bąbelka.Nie wiem czy pamiętacie ja się zmagalam z plamieniem krwawieniami.Kilka razy byłam to kontrolować za każdym razem słyszałam żeby się nie martwić i ze wszystko jest ok że to poprostu uroki pierwszego teymestru.Mieli rację!Wszelkie plamienia znikły z pierwszym trymestrem.Wiem wiem są one straszne i kojarza mam się z najgorszym.Pisze to bo może są tu dziewczyny które chociaż trochę podbuduje i uspokoje tym wpisem że nie oznacza to najgorszego i wiele z nas je może poprostu mieć.Teraz jestem cwana A pewnie jeśli kiedyś będę w ciazy i znów się pojawia dalej będę panikowac hehe no taki nasz urok.
O Kochana! Super słyszeć takie wieści💓💓💓my jakoś razem tranferowałyśmy, jak dobrze pamiętam😉
✊✊✊Nudnej ciąży do szczęśliwego rozwiązania! BUZIAKI😘😘😘

O Kochana! Super słyszeć takie wieści💓💓💓my jakoś razem tranferowałyśmy, jak dobrze pamiętam😉
✊✊✊Nudnej ciąży do szczęśliwego rozwiązania! BUZIAKI😘😘😘
Tak razem.Szkoda że wyniki nie były takie same ,ale z tego co czytam nie poddajesz się i dzialasz za co trzymam ogromne kciuki.Zazdroszcze siłowni też bym wygibasy podobała aż tchu braknie. Nadrobie po rozwiązaniu A zapowiada się że będzie co gubić hahaha

Wzajemnie!!! Mi się skojarzyło że świętami 😀😀😀no wiecie:Cicha noc...
Ale to pewnie dlatego, że nabyłam pierwsze prezenty i od razu zapakowałam, więc nastrój świąteczny powolutku do mnie przychodzi. Polecam patent z pakowaniem prezentów stopniowo i wcześniej niż na dzień przed wigilią😉Tylko wtedy koniecznie trzeba nakleić takie robocze karteczki, co tam w środku jest i dla kogo. Bo inaczej tragedia murowana. Jednego roku zapomniałam o karteczkach i kilka prezentów musiałam odpakować bo za cholerę nie pamiętała co tam jest... 😘😘😘
Dziewczyny może to będzie śmieszne Ale mam taką koleżankę że my razem to jak Edzia i Dagmarka [emoji1787] zawsze się z nas wszyscy śmieją
Agullka mam nadzieję że ty to Dagmarka😊

I mnie.. i chyba nie tylko! Ale ja zaczynam wierzyć, że ten 2020 będzie nasz. Kurza twarz.
Dziewczynki 2020 musi być wasz i basta. Murawcia ty trenuj bo później trzeba mieć kondycję żeby wózek do bagażnika chować i wyjmować i tak w kółko. Nadążyć za małym delikwentem....oj trzeba mieć kondycję.

reklama
Do góry