reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Ja tez zawsze mam z tym problem, bo u mnie czasami plamienia trwaja kilka dni, czasem okres jest caly "brazowy" i nie widze krwi aby od tego dnia liczyc.. jak mam brac leki to modle się o ta krew. Ale kiedys jedna lekarka mi powiedziala,ze skoro mam takie brazowe okresy to 1dc mam liczyc jak beda naprawde mocne te plamienia.. jak okres.Dziewczyny podpowiedzcie proszę, czy jak się odstawi antyki i przychodzi plamienie to od kiedy liczy się 1dc... Od pierwszego dnia jak jest plamienie czy od dnia kiedy @ rozkreci się na dobre?? Jest to dla mnie ważne żeby ustalić od kiedy ten 1dc liczyć i kiedy estrofem zacząć przyjmować (mam od 2dc...)
Na fb, zrobiłam Ci zrzut ekranu, dodaj się do grupy i tam zapytaj może się ktoś zamieniHej, Czy może ktoś mi podpowiedzieć gdzie znajdę dziewczyny które chcą zamieniać się terminami wizyt u docenta Pasnika?
Aduś16
No ja właśnie pamiętam że lekarz mówił kiedyś żeby dnia plamienie nie liczyć jako 1dc.. Mi sie zawsze coś rozkręca ale po antykac nie jest skapa i dłużej najpierw plamie ... Dzięki za podpowiedź!Ja tez zawsze mam z tym problem, bo u mnie czasami plamienia trwaja kilka dni, czasem okres jest caly "brazowy" i nie widze krwi aby od tego dnia liczyc.. jak mam brac leki to modle się o ta krew. Ale kiedys jedna lekarka mi powiedziala,ze skoro mam takie brazowe okresy to 1dc mam liczyc jak beda naprawde mocne te plamienia.. jak okres.
Joanulka
Dziewczyny podpowiedzcie proszę, czy jak się odstawi antyki i przychodzi plamienie to od kiedy liczy się 1dc... Od pierwszego dnia jak jest plamienie czy od dnia kiedy @ rozkreci się na dobre?? Jest to dla mnie ważne żeby ustalić od kiedy ten 1dc liczyć i kiedy estrofem zacząć przyjmować (mam od 2dc...)
Gdzieś czytałam ze plamienie to nie okres i jeżeli się rozkręci po południu to 1dc liczymy od następnego dnia dopiero.
nadziejaprzedewszystkim
Dobrej nocy. Spokojnej
Netiaskitchen
Ale zaczepna Franca dzisiajTo masz ode mnie buziakaBuziaka od Maksika z glutem nie proponujęnie lubie byc SCISKANA
Netiaskitchen
Wzajemnie!!! Mi się skojarzyło że świętami no wiecie:Cicha noc...Dobrej nocy. Spokojnej
Ale to pewnie dlatego, że nabyłam pierwsze prezenty i od razu zapakowałam, więc nastrój świąteczny powolutku do mnie przychodzi. Polecam patent z pakowaniem prezentów stopniowo i wcześniej niż na dzień przed wigiliąTylko wtedy koniecznie trzeba nakleić takie robocze karteczki, co tam w środku jest i dla kogo. Bo inaczej tragedia murowana. Jednego roku zapomniałam o karteczkach i kilka prezentów musiałam odpakować bo za cholerę nie pamiętała co tam jest...
ilmenau
Ale zaczepna Franca dzisiajTo masz ode mnie buziakaBuziaka od Maksika z glutem nie proponuję
A to witam w glutowej krainie! U nas pierwszy katar, i dzidzia i mama zdezorientowana
reklama
Netiaskitchen
U nas drugi, więc jest już trochę mniej paniki. Trzymajcie się cieplutko!!! Glucie znikaj!!!A to witam w glutowej krainie! U nas pierwszy katar, i dzidzia i mama zdezorientowana
Podziel się: