reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

gdybys czesciej zagladala to wiedziala bys ze dziewczyna miala problem z wyprodukowaniem jakichkolwiek komorek takze napewno jest mega progres ;)
Wiem, @bazylia128, wiem. Mimo rzadkiego "zagladania" i podeszlego wieku mam jeszcze dobrą pamięć 😜 i spore doświadczenie, swoje, innych forumowicze, które były tu długo przede mną a ja jestem lat ponad 2.
Tez miałam sporo jajek, ale ich jakość niebyla super. Koleżanka miała całe mnóstwo a koniec końców nic się nie nadawało. Więc piszę realnie jak może być - choć oczywiście nie musi. I może (oby!) będziesz miała rację i będą samiutkie cudowne, które dadzą naszej Laurce piękna, różową pupcie 💓

reklama
Wiem, @bazylia128, wiem. Mimo rzadkiego "zagladania" i podeszlego wieku mam jeszcze dobrą pamięć 😜 i spore doświadczenie, swoje, innych forumowicze, które były tu długo przede mną a ja jestem lat ponad 2.
Tez miałam sporo jajek, ale ich jakość niebyla super. Koleżanka miała całe mnóstwo a koniec końców nic się nie nadawało. Więc piszę realnie jak może być - choć oczywiście nie musi. I może (oby!) będziesz miała rację i będą samiutkie cudowne, które dadzą naszej Laurce piękna, różową pupcie 💓
Raczej nie jestes duzo starsza od nas wiec prosze nas tu nie obrazac PODESZLYM wiekiem :)
Ja tez jestem realistka a laurka szczegolnie sie interesuje poniewaz bierzemy te same leki.
Szkoda ze to nasze DOSWIADCZENIE musi juz byc takie spore :(

Raczej nie jestes duzo starsza od nas wiec prosze nas tu nie obrazac PODESZLYM wiekiem :)
Ja tez jestem realistka a laurka szczegolnie sie interesuje poniewaz bierzemy te same leki.
Szkoda ze to nasze DOSWIADCZENIE musi juz byc takie spore :(
Nikogo nie obrażam 🤔na pewno nie "nas"... Rejczel miał być to żart z samej siebie, bo 39 lat już zaraz mam i dla mnie to podeszły wiek w kontekście walki o pierwsze dziecko. A Laurke i jej stymulację z marnymi efektami doskonale pamiętam, bo nawet jak się nie odzywam, to podczytuję😉i zaaawsze mooocno kibicuję 💋

Po to tu jestesmy zeby sie wspierac nawzajem, a nie czytac zza krzaczorow i z gory zakładac, ze cos jednak moze pojsc nie tak. Dalej bede obstawiac ze laurka teraz przynajmniej bedzie miala szanse na powodzenie :)
Bazylko, Kochanie. Jestem, by wspierać. Tylko trochę inaczej to chyba pojmuję. Myślę, że w mojej wypowiedzi nie było nic negatywnego. Ja zawsze wolę wziąć pod uwagę wszystkie scenariusze, bo doskonale pamiętam jak boli upadek z podejścia, że wszystko będzie super. Niestety życie doświadcza Nas trudna droga do tego Macierzyństwa.
I niepotrzebne te emocje Twoje i wmawianie mi, że coś zakładam. Nie napisałam, że nic z tego nie będzie - napisałam, że nie zawsze ilość przekłada się na jakość. A to duuuża różnica.
I pewnie, że lepiej mieć więcej jajkow do wyboru niż mniej😉👍
Ściskam😘

Bazylko, Kochanie. Jestem, by wspierać. Tylko trochę inaczej to chyba pojmuję. Myślę, że w mojej wypowiedzi nie było nic negatywnego. Ja zawsze wolę wziąć pod uwagę wszystkie scenariusze, bo doskonale pamiętam jak boli upadek z podejścia, że wszystko będzie super. Niestety życie doświadcza Nas trudna droga do tego Macierzyństwa.
I niepotrzebne te emocje Twoje i wmawianie mi, że coś zakładam. Nie napisałam, że nic z tego nie będzie - napisałam, że nie zawsze ilość przekłada się na jakość. A to duuuża różnica.
Ściskam😘
nie lubie byc SCISKANA :p

Dziewczyny podpowiedzcie proszę, czy jak się odstawi antyki i przychodzi plamienie to od kiedy liczy się 1dc... Od pierwszego dnia jak jest plamienie czy od dnia kiedy @ rozkreci się na dobre?? Jest to dla mnie ważne żeby ustalić od kiedy ten 1dc liczyć i kiedy estrofem zacząć przyjmować (mam od 2dc...)

Ściskam😘
Mnie lekarz powiedział że celujemy w10 jajeczek. Będzie wtedy zadowolony. Nie za dużo nie za mało:)

reklama
@Netiaskitchen dokładnie tylko na komputerze.

Jeśli by nikt się nie znalazł postaram jak najszybciej reanimwac kalendarz ale wszystko zależy jak w RTV AGD dokonają naprawy.

Trzymam kciuki za wszystkie badania, puncjie i transfery :*
Wysyłam ciążowe fluidy i w lutym zwalniam brzuszek :*
Biore! Brzuszek ofkors ;) kalendarza nie wezme bo nie posiadamy kompa na chawirze. Tak, da się tak żyć;)

Do góry